ROmedic Firme medicale Produse ingrijire corporala si infrumusetare

Masaj japonez roll-out

Masaj japonez roll-out
Autor: Nicu Ghergu

Masaj japonez roll-out: 60 Lei sedinta (40 min) / Abonament 10 sedinte + 1 gratis 600 lei

Stimularea mecanica a muschilor, tendoanelor sau ligamentelor de-a lungul coloanei vertebrale pune in miscare un alt set de terminatii nervoase in aceste tesuturi fine asa-numitele “organe tendonale golgi”. Tendoanele golgi pun in miscare sinapse specifice din creierul nostru, care au de a face cu forta fizica si abilitatea de a efectua asa numite miscari fizice.

 

Beneficii ale masajului:
  • Stimularea mecanica a muschilor, tendoanelor sau ligamentelor de-a lungul coloanei vertebrale pune in miscare un alt set de terminatii nervoase in aceste tesuturi fine asa-numitele “organe tendonale golgi”. Tendoanele golgi pun in miscare sinapse specifice din creierul nostru, care au de a face cu forta fizica si abilitatea de a efectua asa numite miscari fizice.
  • Stimularea magnetica de-a lungul coloanei vertebrale intensifica activiatea maduvei spinarii. Maduva spinarii poate fi asadar numita “ trunchiul principal de comunicatie” sau “autostrada informationala” intre creier ca sistem de control principal si restul corpului uman. Maduva spinarii duce literalmente milioane de informatii electromagnetice , sau instructiuni de la creier catre terminatiile nervoase ale maduvei spinarii si dupa aceea inapoi la creier.
  • Stimularea magnetica de-a lungul maduvei spinarii mareste functionarea celor 31 de perechi de terminatii nervoase ale nervilor spinali de fiecare parte a maduvei spinarii din zona sacrala a maduvei spinarii. Aceste terminatii nervoase pot fi numite “cablurile telefonice” care transmit semnale de la maduva spinarii catre restul corpului uman si de la corp catre maduva spinarii.
  • Stimularea mecanica si magnetica de-a lungul coloanei vertebrale stimuleaza de asemenea o retea de nervi care exista de fiecare parte a maduvei spinarii numita reteaua ganglionara simpatetica. Reteaua ganglionara simpatetica este implicata direct in functionarea sistemului imunitar. Astfel incat, stimularea mecanica si magnetica a retelei ganglionare simpatetice mareste abilitatea sistemului imunitar de a raspunde prompt multitudinii de provocari ale medului inconjurator in care traim. Acest lucru este oarecum derivat din practica chiropractica.
  • Stimularea mecanica si magnetica de-a lungul maduvei spinarii stimileaza unul din cele mai importante meridiane din cele 14 meridiane principale, meridianul Vezica Biliara.

Meridianul Vezica Biliara este implicat in functionarea corecta a sistemului imunitar. Cuvintele “functionare corecta” sunt foarte importante. Numeroase boli alergice deriva din reactia sistemului imunitar la diferite schimbari din viata noastra.

 

Imbina Masajul Japonez roll-out cu reflexoterapia. Cele 2 au fost votate de Groupon ca Best offers 2011!