ROmedic Firme medicale Produse ingrijire corporala si infrumusetare

Bioptron

Bioptron
Autor: Nicu Ghergu

Bioptron : – 30 lei sedinta ( 20 min.) / Abonament 10 sedinte + 1 gratis: 250 lei

Terapia cu lumină este un tratament standard al afecţiunilor afective sezoniere şi al simptomelor asociate:
– sindromul oboselii cronice;
– motivaţia scăzută;
– nevoia crescută de somn.

 

BIOPTRON pentru TAS

Tulburarea Afectivă Sezonieră („Depresia hibernală”)

Nopţile lungi şi zilele mohorâte ale iernii le pot cauza unor persoane stări proaste, depresive; această afecţiune se numeşte Tulburare Afectivă Sezonieră – TAS sau „depresie hibernală”. Se consideră că TAS este cauzată de un dezechilibru în producţia „hormonului somnului” – melatonina. Nivelurile crescute de lumină pot reduce „hormonul somnului” şi, astfel, simptomele asociate.

Terapia cu lumină este un tratament standard al afecţiunilor afective sezoniere şi al simptomelor asociate: 
– sindromul oboselii cronice; 
– motivaţia scăzută; 
– nevoia crescută de somn.

Terapia BIOPTRON oferă spectrul de lumină eficientă, fără radiaţii UV, cu un minim de 10.000 de lucşi, care este benefic în tratamentul TAS.

BIOPTRON pentru indicaţii pediatrice

Terapia cu Lumină polarizata  BIOPTRON poate fi folosită pentru copii ca terapie complementară în tratarea mai multor tipuri de afecţiuni, precum: 
– afecţiuni dermice pediatrice; 
– boli respiratorii alergice şi infecţii ale tractului respirator superior; 
– afecţiuni şi deficite musculoscheletale şi neurologice.

Afecţiunile cutanate sunt frecvente la copii; până la 15% din copii suferă de eczeme alergice, iar infecţiile cutanate (cauzate de virusuri şi bacterii) apar frecvent. Afecţiunile cutanate pot fi stresante pentru părinţi din cauza durerii la nivelul pielii, pruritului constant, pierderii somnului şi ruşinii provocate de aspectul leziunilor cutanate de pe faţă sau mâini.

Terapia cu lumină polarizata BIOPTRON oferă un tratament delicat pentru copii, care poate ajuta la accelerarea vindecării pielii şi poate reduce disconfortul cauzat de afecţiunile cutanate.

Copiii mai mici sunt predispuşi afecţiunilor virale ale căilor respiratorii superioare (nasul şi gâtul), având episoade frecvente ale bolii într-un an, ceea ce poate duce la un grad ridicat de absenteism şcolar.

Terapia cu lumină polarizata BIOPTRON poate ajuta în tratamentul acestor afecţiuni prin stimularea sistemului imunitar şi accelerarea vindecării.

Terapia cu lumină BIOPTRON este susţinută de dovezi clinice şi a fost folosită pentru a accelera vindecarea plăgilor şi pentru diminuarea durerii şi a inflamaţiilor.

Terapia cu lumină BIOPTRON poate fi folosită pentru tratamentul nou-născuţilor cu afecţiuni dermice precum flebită, decubit şi intertrigo. Adesea, şi pentru afecţiuni iritante – iritaţia produsă de scutece – prin atenuarea durerii şi a inflamaţiei.

Vă recomandăm să consultanţi un medic înainte de a folosi terapia cu lumină polarizata BIOPTRON, pentru a şti dacă acest tratament este recomandat sau dacă sunt necesare alte tratamente medicale.