ROmedic Firme medicale Produse pentru cuplu, viata sexuala

Masaj terapeutic cu ventuze

Masaj terapeutic cu ventuze
Autor: Nicu Ghergu

Masaj terapeutic cu ventuze: – 60 lei sedinta / (50 min ) / Abonament 10 sedinte + 1 gratis: 550 lei

În mâinile unui specialist, ventuzele pot face adevărate minuni: înlătură celulita si grăsimile, elimină toxinele si reglează funcţiile organismului…

 

In mâinile unui specialist, ventuzele pot face adevărate minuni: înlătură celulita si grăsimile, elimină toxinele si reglează funcţiile organismului…

Sunteti nevoiti sa stati zilnic, ore intregi pe scaun la serviciu, acasa, in masina? Stresul va da o stare constanta de disconfort si genereaza tensiuni musculare de care nu stiti cum sa mai scapati? Masajul terapeutic cu ventuze va poate ajuta!
Masajul terapeutic cu ventuze
Este una dintre cele mai rudimentare metode de tratament, dar in acelasi timp efectul terapeutic este unul absolut spectaculos. Datorita vacuumului controlat puterea de relaxare este cu mult mai intensa decat la masajul traditional.
Urmele lasate de ventuze nu dor catusi de putin, sunt semn ca exista un cumul de toxine care nu au fost eliminate. Dupa doar cateva zile de tratament, vanataile nu vor mai aparea deoarece ventuza provoaca o dilatare a vaselor de sange locale si creste foarte mult circulatia in zona in care e aplicata.
Urmele lasate pe piele (nu este necesar sa apars intotdeauna) sunt pur si simplu vanatai, dar nu dor pentru ca tesuturile nu au fost lezate, cum se intampla in cazul vanatailor aparute din cauza unei lovituri.
Acest tratament poate sa ajute si in cazul celulitei, a scaderii in greutate deoarece stimuleaza circulatia locala, dar in cadrul unui cabinet de specialitate. Cu toate acestea este recomandat ca aplicarea de ventuze sa fie insotita si de alte proceduri, dieta etc. pentru a obtine un rezultat de calitate superioara.

Efectele terapiei
Prin asezarea ventuzelor cu vacuum pe piele se produce o detoxifiere profunda a tesutului tratat. Terapia are efect local, segmentar cat si asupra organelor interne.
Metabolismul, circulatia sanguina, contractiile musculare, spasmele organelor interne sunt influentate pozitiv. Efectul de lasare a durerii se produce printr-o autoreglare mai buna a organismului.
Terapia masajului ventuzelor cu vacuum uscat nu se aseaza direct pe locul durerii, ci in imediata apropiere.
Aceasta procedura este recomandata pentru suferinzii de:
  • imbolnaviri ale aparatului gastro-intestinal
  • inflamatii acute si cronice:
  • sinuzita
  • otita medie
  • astma bronsiala
  • bronsite acute si cronice
  • tonsile inflamate
  • dureri articulare
  • boli reumatismale
  • pneumonii
  • nevralgii
  • bronsite
  • paralizie faciala

 

Cazuri rezolvate cu succes

* Adela V., în vârstă de 71 de ani, din Bucuresti avea mâinile si picioarele paralizate. În plus, o spondiloză cervicală si pierderile temporare de memorie o descurajaseră complet. În urma câtorva sedinţe cu ventuze, doamna si-a recăpătat mobilitatea si luciditatea.

* Mihaela Irimia este cea mai dinamică pacientă a lui Nicu Ghergu, are doi copii si este consultant de marketing. Nu are un diagnostic grav, ci vine la masaj de 2-3 ori pe săptămână pentru întreţinere. Pacienta spune că nu se plictiseste niciodată, deoarece terapeutul o surprinde mereu cu o metodă nouă. În plus, “mâna terapeutului meu este de neegalat, are o tehnică specială, dar cel mai preţios este talentul nativ”. La plecare, Mihaela nu uită să sublinieze: “Domnule, aveţi grijă cu ventuza aia, să n-o pierdem si să rămânem fără ea!”

* Mihaela R. se simţea rău si, după câteva seturi de analize, medicina clasică s-a pronunţat: boli închipuite. Singurul care a crezut-o si a asigurat-o că o va ajuta a fost terapeutul Nicu Ghergu: “Când am văzut-o pentru prima oară, m-am speriat. Era mult mai slabă ca acum, avea tenul pământiu si abia se ţinea pe picioare. Când i-am făcut pentru prima dată masaj mi-am dat seama că într-adevăr este o problemă. Pe măsură ce energiile erau deblocate, prindea putere si zâmbetul îi revenea pe chip.”

 

Masaj terapeutic cu ventuze: – 60 lei sedinta / (50 min ) / Abonament 10 sedinte + 1 gratis: 550 lei