Acord de confidențialitate

Proiectul ROmedic.ro este dezvoltat si administrat de catre S.C. Smart Line Design S.R.L
Echipa Smart Line Design își doreste să vă ofere dvs., utilizatorilor, o navigare online sigură și să vă protejeze dreptul la intimitate și la imagine pentru protecția vietii dvs. personale. Ne preocupăm să vă aducem la cunoștință scopurile pentru care vi se solicită anumite informații cu caracter personal și ne asigurăm că informațiile pe care le-ați introdus în bazele noastre de date sunt folosite doar în scopul pe care vi l-am prezentat dvs. la cererea respectivelor date.

 

 

Notă de informare privind protecția datelor personale

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. SMART LINE DESIGN SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 

Scopul

Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Smart Line Design informații și servicii de calitate, și/sau de a finaliza achiziționarea unor servicii online de către clienții noștri, precum și/sau servicii de marketing, reclamă și publicitate.

 

Obligația de a furniza datele

Sunteți obligat (ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispoziția dvs. de către Smart Line Design. Refuzul dvs. determină imposibilitatea Smart Line Design de a vă oferi serviciile solicitate.

 

Destinatia datelor:

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator – SC SMART LINE DESIGN SRL - și sunt comunicate numai următorilor destinatari: autoritățile publice, numai în cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justiție.

 

Drepturile dvs.:

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opoziție și dreptul de a vă adresa justiției. Aveți dreptul să vă împotriviți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la numărul de fax 0332 414 747, pe adresa office@smartline.ro sau prin poștă pe adresa societății noastre. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

 

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

 

 

Informații generale colectate de Smart Line Design

În momentul înregistrării pe site-ul/site-urile Smart Line Design, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii și produse Smart Line Design, vizitarea anumitor site-uri din rețeaua Smart Line Design, ori prin activarea unor materiale promoționale sau publicitare, Smart Line Design va prelucra informații cu caracter personal de natură să identifice o anumită persoană.
În unele zone ale site-urilor, Smart Line Design va cere să furnizați date personale, incluzând numele dvs., adresa, adresa de e-mail, telefonul, informațiile de contact, informațiile în vederea facturării serviciilor Smart Line Design și alte informații prin care vă pot identifica.

 

 

Conturile dvs. pe siteul www.romedic.ro


Index Medical Romedic
În momentul creării unui cont vă sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email și numărul de telefon. Dacă optați pentru un cont plătit, de tip Gold sau Silver vă vor fi cerute și datele necesarii facturării pe persoană juridică sau persoană fizică, de la caz la caz. Crearea contului dvs. pe site-ul nostru și abonarea la serviciile noastre ne facilitează accesul la datele dvs. cu caracter personal. După ce vă realizați contul veți putea posta din cadrul lui diverse informații publice, de care dvs. sunteți pe deplin responsabili.
Atentie! Emailul dvs va fi protejat antispam. Nu se va publica pe site, ci veti fi contactat printr-un formular de contact prin intermediul siteului nostru.

Forum Romedic
În momentul creării unui cont vă sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email, profesia și alte informații pe care dvs. doriți să le oferiți. Deoarece doar e-mailul este informație protejată, restul fiind informații publice, puteți alege să nu vă dați numele real și să completați cum doriți celelalte rubrici. Crearea contului dvs. pe site-ul nostru ne facilitează accesul la datele dvs. cu caracter personal (adică adresa de e-mail, deoarece celelalte informații sunt toate publice).
Atenție! Datele dvs. nu sunt afișate, decât dacă veți dori dvs. și le veți publica în secțiunile care se afișează pe site.

 

 

Afișarea datelor personale în spațiile/domeniile publice ale Smart Line Design

 

Informațiile cu caracter personal postate de către utilizatori în locurile/spațiile publice aparținând Smart Line Design, cum ar fi forum-urile, anunturile, informațiile text, pot fi copiate și stocate de către terți asupra cărora Smart Line Design nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul că terțe părți utilizează informații pe care le-ați postat sau le-ați făcut disponibile în spațiile publice aparținând Smart Line Design.

La cerere, vă putem ajuta să ștergeți aceste date, dar nu vă putem garanta dispariția lor imediată de pe Internet, datorită sistemului de stocare a paginilor web pentru anumite perioade de timp de către motoarele de căutare – de exemplu Google, Yahoo, MSN. Cererea trebuie menționată în scris pe email, fax, poștă și trebuie precizată exact pagina web de unde doriți să scoatem informațiile: url-ul sau link-ul paginii și informațiile pe care doriți să le retragem.

 

 

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către Smart Line Design

 

Noi utilizăm informațiile strânse de pe site-urile Smart Line Design, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dvs., de a soluționa întrebările dvs., de a îmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite.

La înregistrarea în cont v-ați dat acordul asupra utilizării datelor dvs. cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-urilor web, noilor oportunități oferite de Smart Line Design și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dvs. precum și newslettere cu informații utile.

Utilizarea datelor cu caracter personal de către Smart Line Design este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legatura cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

 

Dezvăluirea și transmiterea informațiilor cu caracter personal

 

Smart Line Design nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dvs. cu caracter personal.


Smart Line Design poate, totuși, transmite informația terților în urmatoarele cazuri:

- Cu acordul dvs.;

- Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dvs.;

- În cazul în care informația e necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Smart Line Design doar în măsura în care este necesară asistența lor.

- Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:

(a) e prevăzut într-o dispoziție legală;
(b) protejează drepturile companiei Smart Line Design sau companiilor afiliate;
(c) previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
(d) protejează siguranța individului sau siguranța publică;
(e) aceste informatii sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații.
- În cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de Smart Line Design, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii;
- În cazul în care Smart Line Design fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie baza de date e transferată noului operator. În cazul în care Smart Line Design devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidator, administrator sau cumpărător baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situații din cele menționate mai sus veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-urile Smart Line Design.

 

 

Dreptul dvs. de a vă modifica și sterge datele dvs. deținute de operator

 

Smart Line Design conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ați înregistrat, unele aspecte de care sunteți interesat, incluzând noile informații despre produse și servicii lansate. De asemenea, puteți să solicitați operatorului ștergerea datelor dvs. oricând.

 

Securitatea datelor

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor contul de Smart Line Design e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de încercarile de fraudare și se acceaseză cu ajutorul unei parole. Nu toți angajații companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, în prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale în domeniu.

 

Cookies

Pentru a vă oferi o navigare cât mai fluidă pe site-urile Smart Line Design, folosim o facilitate a browserului Internet numită „cookie”. Cookies sunt fișiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plasează pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele și preferințele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, și pentru a personaliza paginile în funcție de vizitator.
Aveți opțiunea de a seta browserul astfel încat sa respingă cookies. În acest caz însă, va exista un impact negativ asupra navigării pe site-ul nostru.

 

Feedback

Smart Line Design oferă posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

 

 

Modificări ale politicii de confidențialitate

 

Dacă suntem de părere că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în aceasta pagină pentru a va informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebari cu privire la politica noastra de confidențialitate vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: office@smartline.ro.

 

Vă mulțumim că folosiți serviciile noastre!

 

S.C. Smart Line Design S.R.L.

 

 

Date de contact:

Str. Tătărași, nr. 50, ap. 17, Iasi, Romania
Email : office@smartline.ro
Telefon: 0726.414.747


Date de identificare:

SC SMART LINE DESIGN SRL
CIF : 17292520
J22/546/2005
Sediu social : Iași, Str. Tătărași, nr. 50
Judetul : Iași
Banca : ING Iasi
Cont : RO33 INGB 0000 9999 0162 0120

 

Compania este înregistrată ca operator de date cu caracter personal în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 20603.

 

 

Ultima actualizare: 10.03.2016.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK