Despre copii

02-06-2020
Alexandra Marin
Nu este medic/terapeut
Alexandra Marin
Buna ziua! Problema mea este ca fetita mea de 3 ani jumatate I.si strange piciorusele si se incordeaza pana transpira...asta se intampla mai mult cand se plictiseste si cand ii este somn.Dar de la un timp I am luat seama ca se strange des.cand sta pe scan, cand se uita la desene, si chiar si afara pe banca...se strange pana transpira...am incercat sa ii atrag atentia dar tot ca ea face...ce pot sa fac! Am intrebat doctora si a spus ca asta este masturbare.dar eu nu cred si de asta am hotarat sa scriu astazi aici..Ce pot face? Astept raspunsuri...O Seara frumoasa in continuare tuturor!
6 comentarii
1
02-06-2020, ora 19:08
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Constatarea este corectă. Rezolvarea este mai dificilă și comportă atenție sporită pe plan psihoafectiv.
0
03-06-2020, ora 12:06
Alexandra Marin
Nu este medic/terapeut
Alexandra Marin
Ce ar trebui sa fac in situatia asta? Sau care este primul lucru pe care ar trebui sa il fac? EU incerc sa ii mai atrag atentia sa nu se mai stranga dar cu greu reusesc.
0
03-06-2020, ora 12:16
Alexandra Marin
Nu este medic/terapeut
Alexandra Marin
Ca sa inteleg mai bine.este vorba de masturbare la copii sau este un tic care se dezvata greu de el.. A avut o perioada in care nu se mai strangea asa des dar acum imediat ce sta jos are obiceiul sa se stranga.este un motiv grav de ingrijorare sau nu? Va multumesc si astept un raspuns! Va doresc o zi frumoasa !
1
03-06-2020, ora 17:58
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Da, este masturbare. Nu este un motiv grav de îngrijorare ! In nebunia aceasta generală și OMS recomandă practica masturbării la copii. Este ceva halucinant, dincolo de puterea mea de înțelegere și acceptare !!!
0
03-06-2020, ora 20:52
Alexandra Marin
Nu este medic/terapeut
Alexandra Marin
Si mie I mi este greu sa accept astea.dar m am linistit ca mi ati spus ca nu e nimic grav.Va multumesc frumos! Si o ultima intrebare as mai avea! Cu timpul oare va inceta stransul acesta din picioare ? DACA nu va inceta va trebui sa consult un psihoterapeut de copii sau ceva de genul? Deoarece pana acum nu am mai vazut la niciun copil gestul acesta cu stransul, in afara de fetita mea! Va multumesc frumos pentru toate raspunsurile! O seara minunata!
0
03-06-2020, ora 20:58
Alexandra Marin
Nu este medic/terapeut
Alexandra Marin
Si mie I mi este greu sa accept astea.dar m am linistit ca mi ati spus ca nu e nimic grav.Va multumesc frumos! Si o ultima intrebare as mai avea! Cu timpul oare va inceta stransul acesta din picioare ? DACA nu va inceta va trebui sa consult un psihoterapeut de copii sau ceva de genul? Va multumesc frumos pentru toate raspunsurile! O seara minunata!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la copii
  • Mituri despre masturbare
  •