Durere testicol epididim inflamat

07-09-2019
bobyta
Nu este medic/terapeut
bobyta
Buna ziua!
Am o durere surda si greutate in testicolul stang, mai mult la efort si la ceva timp dupa ejaculare de mai bine de un an.
Simt epididimul inflamat la palpare.
Testicolul este mai mic si mult mai lasat decat dereptul, pozitionandu-se sub nivelul acestuia.
Acest testicol a fost operat de varicocel acum vre 14 ani. De atunci am pe scrot in partea lui si niste cheaguri gen varice exact partea de jos a testicolului.
Am fost acum un an la urolog si dupa palpare mi-a spus ca nu am nimic dar mi-a dat Cifran 10 zile. Nici o schimbare. Am luat si Augumentin, nici o schimbare.

Acum o luna am facut un ecograf scrotal: cantitate mica de reversat lichidian in ambele pungi scrotale, epididin stang marit de volum cu structura neomogena, punct hernial inghinal stang 1.4 cm, nu varicocel(nu am avut niciodata galma in zona inghinala)

Ce tratament credeti ca ar trebui sa urmez sa scap de durere si acel lichid si credeti ca punctul de hernie destul de mic afecteaza cu ceva. Mi sa spus ca hernia nu este de operat la medicul de familie si la un ecograf abdominal.

Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: