mentruatie peste sarcina se poate?????

11-04-2008
sunny
Nu este medic/terapeut
sunny
am auzit de cazuri care au menstruatie peste sarcina in jur de patru luni.este posibil?daca da acea menstruatie tine 2-3 zile ca cea normala si este abundenta?testele de sarcina in luna a 3-a mai sunt veritabile?dau rezultatul corect?rog un raspuns.multumesc anticipat...in luna a 4-a mai vine menstruatia mai exista asemenea posibilitati?
3 comentarii
0
11-04-2008, ora 00:00
oana220
Nu este medic/terapeut
oana220
daca ti-e frica ca esti isnarcinata si nu ai incredere in testele de sarcina de la farmacie poti merge la ginecolog si poti face o ecografie. acolo se va vedea daca exista un fat sau nu.
in privinta acelei sangerari in cazul in care esti insarcinata eu stiam ca e in cantitati reduse dar pe acest forum am gasit un raspuns care spunea ca acea sangerare nu se paote diferentia de emnstruatia normala.
asa ca sfatul meu e ecografia ca sa fii sigura.
0
13-04-2008, ora 00:00
pisicutzaai
Nu este medic/terapeut
pisicutzaai
draga mea! eu eram insarcinata in 13 saptamani si habar nu am avut pt k aveam sangerari regulate, totul in regula si abia s-a descoperit la ecograf. la acel moment medicul mi a zis k e posibil sa ai sangerari pe tot parcursul sarcinii. te sfatuiesc sa mergi la medic sa vezi in ce stadiu esti. bafta
0
15-04-2008, ora 00:00
oana220
Nu este medic/terapeut
oana220
pentru pisicutzaai. nu ti-a crescut deloc burta nu ai facut nici un test de sarcina? se pot face avorturi si la 13 saptamani?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Poți avea ciclu menstrual în timpul sarcinii?
  •