Minuni exista

04-02-2022
Irina3003
Nu este medic/terapeut
Irina3003
Bună tuturor!
Povestea mea este lungă, însă eu vreau să mă împărtășesc cu fericirea mea, ca să pun semințe de speranță în sufletele celor disperați.
Am născut primul copil o fetiță din prima sarcină, a doua sarcina, după 4, 5 ani - am pierdut-o, mai bine zis a fost o sarcină oprită în evoluție, am fost nevoită să fac avort. Eram distrusă...nu credeam că îmi voi reveni curînd, însă fericirea nu s-a lăsat așteptată, în pofida faptului că medicii au spus că o altă sarcină să nu fie mai devreme de 6 luni după avort, la 5 luni după, am rămas însărcinată și am născut a doua fetiță. Desigur că eram nespus de fericiți și rana din sufletul meu s-a cicatrizat. La 9 luni după naștere mi-a fost depistat un chist ovarian, am fost expusă unei intervenții chirurgicale în care mi-a fost extras chistul cu tot cu ovarul din stînga. La doi ani după aceasta ne-am decis la al treilea copil, ne doream nespus de mult un băiețel. Am rămas însărcinată, însă fericirea nu a durat mult, la 9 săptămâni de sarcină s-a depistat că este sarcină extrauterină. Această veste m-a distrus complet...sacul fetal s-a blocat în trompa din dreapta, am fost operată iarăși și în cele din urmă mi-a fost extrasa trompa din dreapta și am rămas cu un ovar în dreapta și o trompa in stînga. Medicii ne-au spus că nu mai avem șanse de a concepe natural un copil, teoretic este posibil însă în realitate probabilitatea este de un procent din 100. Am trecut foarte greu peste acestea, și cînd deja parcă mă resemnasem cu ideea că mai mulți copii nu o să mai avem...iată că...acum țin în brațe o minune de băiețel. Peste trei ani după sarcină extrauterină am rămas însărcinată și am născut un băiețel perfect sănătos. Nu-mi venea să cred cînd am văzut un test de sarcina pozitiv.
Atunci mi-am zis că o să povestesc lumii întregi despre fericirea mea ca toate viitoarele mămici să știe și să nu-și piardă speranța.
Fetelor, nu dormiți, faceți dragoste cu iubiții voștri! Dacă îți dorești nespus de mult, Dumnezeu are grijă de dorințe.
Minuni se întâmplă! :)
1 comentarii
1
05-02-2022, ora 15:06
Alinela01
Nu este medic/terapeut
Alinela01
Felicitări, sa fiți sănătoși cu toții.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul