Push enteroscopie-investigarea intestinului subtire

06-06-2009
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Trebuie sa fac o push enteroscopie cu luare de biopsie din intestinul subtire.La noi in tara am aflat ca nu se face.Poate sa-mi spuna cineva unde as putea sa fac o astfel de interventie in strainatate? In Ungaria sau in Anglia sau in alta parte.?
Este FFFF.URGENT.Am boala celiaca si nu ma simt bine deloc.
Multumesc mult
2 comentarii
0
08-06-2009, ora 13:42
Junglee2009
Nu este medic/terapeut
Junglee2009
Uite un link, poate mai obtii ceva informatii suplimentare

http://www.sred.ro/staff.html
Am citit ca la Iasi - La institutul de gastroeneterologie s-a folosit pentru prima data si capsula endoscopica (o inghiti, transmite date, o elimini). Costurile am inteles ca sunt mari iar casa de asigurari nu suporta nimic.
Avand in vedere ca iti trebuie si biopsie, ca nu te simti bine, poate ar trebui sa consideri si varianta unei endoscopii sau a unei colonoscopii cu prelevearea unei biopsii.
0
08-06-2009, ora 15:42
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Multumesc pentru raspuns.Lucrurile sunt c-am in felul urmator: am facut 2 colonoscopii cu biopsie.Rezultatul: nici o cauza organica.Deasemeni am facut 3 endoscopii cu biopsie.Rezultatul: o gastrita usoara.Problema e ca eu am boala celiaca.Adik este afectat intestinul subtire in care nu se ajunge nici cu endoscopul nici...la colonoscopie.Capsula de care mi-ai spus e buna, dar are limitele ei.Respectiv nu se poate lua biopsie cu ea sau daca este ceva pe intestin nu se pot face manevre de interventie.Costul ei in tara asta e aproape prohibitiv.Doctorul meu mi-a recomandat aceasta interventie.
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici