Teratoame ovariene bilateral

10-04-2010
AlxB
Nu este medic/terapeut
AlxB
Buna ziua,
As vrea sa incep prin a mentiona ca diagnosticul nu este al meu ci al mamei mele. Are 58 de ani si aproape simultan cu aceasta problema i-a fost descoperit si un diabet insulino-dependent. Pentru rigurozitate voi face un scurt rezumat al evenimentelor.
Pe scurt, Internare (pneumonie)-externare(pneumonie vindecata dar stare generala f.f.f. rea) - internare (intoxicatie la ficat cu antibiotice + glicemie 450! + Teratoame ovariene bilateral. Acestea au fost descoperite in urma unor investigatii CT solicitate cumva "gratuit" (cateva ecografii abdominale facute anterior nu aratau nimic!) de o d-na Doctor f. priceputa. Dupa rezolvarea problemei cu ficatul a urmat o noua internare pentru stabilizarea diabetului.
Din cate am inteles eu, teratoamele sunt 3 (3 cm; 4/2, 3 cm si 8, 1 cm.) iar toate recomandarile primite pana acum suna cam la fel, excizie chirurgicala.
As fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva cu niste informatii despre aceasta afectiune, despre riscurile unei interventii chirurgicale (tinand cont de diabet), precum si daca cunoasteti medici in care aveti incredere ca ar duce o astfel de operatie la bun sfarsit.
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul