Timpan spart!!!

02-02-2020
georgyka25
Nu este medic/terapeut
georgyka25
Buna ziua, vin cu urmatoarea problema: de o luna de zile urechea dreapta ma doare si parca sta sa bubuie ceva in ea. Am fost la 5 doctori si am luat 4 tratamente diferite(unul dintre medici nu mi-a dat tratament) si problema mea inca persista. Doctorul 1. S-a uitat in ureche si a zis, , da ai timpanul spart pune in ureche 10 zile tobradex picaturi, de 2ori pe zi si augumentin la fel 10 zile". Durearea mea de ureche era acum o durere cu tot cu cap si gat dupa 6 zile de tratament.
Merg la doctorul 2., , da timpan spart, picaturi cu ciprofloxacin si tramadol pentru durere 7 zile.Urechea si capul ma dureau in continuare, ma lasa cand luam tramadolul.
Doctorul 3.O iau de la capat cu explicatiile ce ma doare, ce tratamente am luat si imi da dansul alt tratament. Dexa tobrom de doua ori pe zi cate 3 picaturi si algocalmin la neveie 7 zile. DOCTORUL 4. M-am dus cu durere de ureche, cap cu tot cu ceafa si mi-a zis ca am faringita acuta! Plec de acolo la Doctorul 5. Aici incepe nebuia. Explic cate picaturi am pus in ureche, explic ca am timpanul spart si cat antibiotic am luat. Prima oara mi-a spus ca nu trebuia sa pun picaturi in ureche deoarece la un timpan fisurat nu se pun picaturi, ca am infectie dar ca nu poate sa aspire deoarece este in spatele timpanului si imi da tratament. Ciprinol(ciprofloxacina pe gura), de 2 ori pe zi, Flamexin la fel de 2 ori pe zi, sinosun de 2 ori pe zi si biorinil de 2 ori pe zi. Am terminat tratamentul dar tot ma doare urechea si simt atunci cand ma aplec ca se, , plimba" ceva prin ea, ma doare capul si ceafa pe partea dreapta. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc! O zi frumoasa!
2 comentarii
0
03-02-2020, ora 17:29
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
o internare in clinica ORL este obligatorie
acolo dupa investigatii o sa se deisteze daca este afectata si mastoida si daca se impune o interventie chirurgicala
0
03-02-2020, ora 18:23
georgyka25
Nu este medic/terapeut
georgyka25
Multumesc pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Implant din mătase pentru tratarea timpanului perforat
  •