Tulburare de conversie

15-06-2011
Cori100
Nu este medic/terapeut
Cori100
Mi-as dori foarte mult ca cineva care a experimentat o astfel de suferinta si care a primit acest diagnostic de tulburare de somatizare/tulburare de conversie a gasit alinare ca urmare a unui tratatement.
In cazul meu am suferit o recadere si care treneaza si e rebela la tratament de specialitate.
Ce anume se mai poate face in cazul acestui tip de suferinte.

Cel mai tare ma supara senzatia de oboseala sau mai bine zis de epuizare fizica pe care os imt ca urmare a acestei suferinte. Parca as duce dupa mine niste greutati la propriu.
A mai trecut cineva prin asa ceva si ce a reusit sa faca sa poata cit de cit sa-si recapete viata dinainte de un astfel de episod?

Sanatate multa tuturor.

Ps Mr Nick te apreciez enorm din umbra asa cum o fac mii de oameni de pe acest forum.
Iti doresc sanatate si numai bine
3 comentarii
1
15-06-2011, ora 21:43
dinno4949
Nu este medic/terapeut
dinno4949
O sa dau un raspuns scurt pentru suferinta ta. Intra in contact cu un terapeut bowen pe internet, in orasul tau. suferinta ta poate fi rezolvata in cateva sedinte, mai putine sau mai multe, in functie de organismul tau, dar se rezolva. Ti-as da mai multe amanunte, dar administratorul acestui site considera ca indrumarile mele de sanatate sunt reclama mascata.
1
16-06-2011, ora 15:38
Cori100
Nu este medic/terapeut
Cori100
Multumesc mult! O sa caut detalii! Poti sa-mi dai adresa ta de e-mail, poate pot afla chiar de la tine concret alt fel de lucruri legate de subiect? Multumesc inca o data! Numai bine.
1
23-03-2022, ora 21:52
Bucatar
Nu este medic/terapeut
Bucatar
E vrajeale acel diagnostic...asa mi a zis mie un neurolog cand la mine pe rmn am hernienie cervicala, toracala si lombara...asta a fost conceput de medici incompetenti ca sa nu fie judecati de malpraxis, ai hernie esti bolnav psihic, gasesti un ceas sau verigheta in tine dupa operatie esti bolnav psihic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Tulburarile de conversie

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: