284

Cristina-Mihaela Stoian

Acest utilizator poartă marca de "Colaborator pe Forumul ROmedic" și are identitate confirmată de medic sau alt tip de terapeut (psiholog, dietetician, kinetoterapeut etc).

Psiholog Cristina-Mihaela Stoian

  • Profesie: psiholog clinician/psihoterapeut
  • Specialitatea: Psihologie
  • Competențe: Psihologie clinica/psihoterapii cognitiv-comportamentale
  •  
  • Loc de muncă: Cabinet Individual de Psihologie, clinica NutriMed, centre de ingrijire varstnici/camine-spital
  • Localitate: Bucuresti, sector 1
  • Website: www.cristinastoian.wordpress.com
  • Telefon programări: 0722318361
Psiholog clinician specialist, psihoterapeut/hipnoterapeut autonom (psihoterapii cognitiv comportamentale si hipnoterapie = hipnoza clinica si ericksoniana). Supervizor in psihologie clinica
Am ales să fiu psiholog:
din dorinţa de a ajuta oamenii să-şi găsească echilibrul interior şi să-şi facă viaţa mai frumoasă.

Am ales să fiu şi trainer:
pentru că îmi doresc să contribui la succesul tău atât în plan personal, cât şi în cel profesional

Ce pot face pentru tine:
Te pot ajuta să te iubeşti mai mult şi să înţelegi că pentru tot ceea ce-ţi propui, resursele sunt în tine - tu eşti motorul universului tău.

Ce ofer:

PSIHOLOGIE
-Evaluare/psihodiagnostic/intervenţie în psihologie clinică (inclusiv tulburări din spectrul autist; logopedie): depresie, anxietate, fobii, stres post traumatic, tulburari psihosomatice (astm, ulcer, enurezis, onicofagie, etc) tulburari comportamentale - individual si de grup. Stimulare cognitiva si logopedie pentru persoanele cu tulburari neurocognitive.
- Rapoarte si avize psihologice pentru comisile de handicap, pensionare, CMBRAE (pentru profesor de sprijin), scoli si gradinite, pentru fertilizari in vitro (FIV), agentii de casting (copiii care apar in reclame trebuie sa aiba un raport psihologic la dosar - agentiile de casting sunt obligate sa solicite raport), operatii estetice, etc.
- Interventie psihoterapeutica in situatii de criza (potential suicid, depresie majora, conflicte, abandon scolar, fuga de la domiciliu, sarcina la adolescente)
-Suport şi consiliere pentru bolnavi cronic si pentru familiile acestora
-Consiliere psihologică si psihoterapii cognitiv-comportamentale, pentru adolescenţi, adulţi (terapie de cuplu si familie), copii - individual si de grup (la cabinet si online) Sedinte de consiliere psihologica pentru adulti, DECONTATE si cu PLATA.
- Logopedie pentru tratarea tulburarilor de limbaj la adulti, aparute in urma AVC-urilor (accidente vasculare cerebrale), sau a traumatismelor craniene, interventii chirurgicale (recuperare logopedica) - tratament in cabinet si online (pt cazurile nedeplasabile); colaborare cu kinetoterapeut si neurolog, psihiatri(oferim impreuna servicii la pachet, sau individual, dupa caz)
- Hipnoza clinica si ericksoniana pentru tratatamentul diverselor tulburari si pentru imbunatatirea performantelor
-Ateliere de dezvoltare personală pentru orice vârstă
-Consultanţă pentru viitorii psihologi (seminarii informative despre cariera de psiholog, meditatii la psihologie, pregatire pentru admitere la facultate si suport pentru licenta; stagii de practica pentru studenti si oportunitati de colaborare cu acestia). Supervizare in psihologie clinica.
-Workshop-uri, seminarii pe teme diverse.

TRAINING:
- cursuri soft skills pentru companii (managementul stresului si conflictelor, tehnici de influenta, cursuri de comunicare, inteligenta emotionala, etc)
- curs autorizat de formator, sau consilier vocational

Pentru programări mă puteţi contacta la psihotraining@gmail.com si la tel. 0722 318 361