14 ani de ROmedic

©

Autor: Redacția ROmedic

De 14 ani:

Oferim informație medicală bazată pe dovezi științifice

În cei 14 ani de activitate, am realizat peste 5000 de articole medicale. Peste 100 de colaboratori - medici și specialiști în domeniu -  ne-au ajutat să dezvoltăm „Biblioteca medicală” și „Ghidul de sănătate”.
Cu timpul, am devenit mai intransigenți în aflarea adevărului, iar astăzi căutăm mereu să facem lumină acolo unde există controverse și să prezentăm cu acuratețe dovezile științifice.
Revizuim continuu articolele mai vechi pentru a fi mereu în concordanță cu actualitățile medicale.

Mai este încă mult de muncă, dar informația medicală prezentată de ROmedic devine, cu fiecare zi, mai valoroasă.

Oferim suport persoanelor cu probleme medicale

În 2004, ofeream răspunsuri medicale pe e-mail. Ulterior, am dezvoltat forumul ROmedic, pentru a putea implica direct medicii în proiectul nostru de informare medicală online.
Astăzi, comunitatea ROmedic înregistrează peste 180.000 de utilizatori, dintre care peste 1300 sunt medici.

Peste 500.000 de discuții medicale echivalează cu o mulțime de oameni care au aflat răspunsuri la întrebarile și nelămuririle privind sănătatea lor.

Întărim legătura medic - pacient

Obiectivul nostru numărul 1 a fost în permanență de a aduce medicii mai aproape de pacienți. Astfel, ROmedic a creat prima listă de cabinete medicale din România (inițial, acoperea doar orașul Iași).

Pe măsură ce numărul de înregistrări a crescut, ne-am dat seama că nu putem actualiza informația singuri și am creat „Conturile” - oferind posibilitatea ca medicul să își actualizeze singur informațiile de contact. Astăzi creăm site-uri personalizate prestatorilor de servicii medicale și avem unelte complexe prin care pacientul să poata găsi online specialistul potrivit nevoilor sale.

Ce s-a schimbat in 14 ani?

Astăzi, după 14 ani, nu toate articolele noastre sunt perfecte, nu toate întrebările își primesc un răspuns pe forum, iar listele din Indexul Medical sunt departe de a fi complete. Însă foarte multe lucruri bune se întamplă zilnic prin site-ul ROmedic.
Deși obiectivele noastre au rămas aceleași, efectele ROmedic sunt mult mai vizibile astăzi.
Pentru ca acum suntem mulți, iar dvs, vizitatorii noștri, ne dați puterea de a continua!

Data actualizare: 13-02-2017 | creare: 13-02-2017 | Vizite: 2085
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!