Al 13-lea Congres International de Endocrinologie

Acest anunț nu mai este activ (data de expirare a fost depașită).
Anunț publicat de: eurolink tours
Locație: iasi (Iasi)
Telefon: 0728-309.630
Data: 02-10-2008
Congres medical international - EndocrinologieCongresul Internaţional de Endocrinologie 2008 este găzduit de către minunatul oraş brazilian Rio de Janeiro. Aceasta este prima dată când congresul are loc în America de Sud.
În ultimii cincizeci de ani Societatea Internaţională de Endocrinologie a organizat întâlniri în toate colţurile lumii.
Întâlnirea din noiembrie este o ocazie deosebită pentru endocrinologii de pe toate continentele de a face schimb de experienţă şi de a învăţa endocrinologie clinică şi ştiinţifică precum şi de a trăi diferenţele culturale şi a învăţa din ele.
Rio este unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii, pădurile şi munţii înverziţi coborând lin către albastrul şi caldul Ocean Atlantic. Brazilia este plină de farmec, frumuseţe şi rafinament. La fel cu metropola Rio, Brazilia are şi ea numeroase atracţii, peisaje magnifice, cântece irezistibile şi unii dintre cei mai prietenoşi oameni din lume.
Congresul va fi o ocazie cu adevărat energizantă de a face schimb de experienţă în domeniul ştiinţei endocrinologiei, de a discuta ultimele descoperiri clinice ale experţilor, de a întâlni colegi din toate colţurile lumii şi mai mult de a vă bucura de peisajul oferit de o primăvară la Rio.
Principalele teme: Glandele adrenale; Tiroida; Oasele şi îmbătrânirea; Diabetul şi obezitatea; Endocrinologia reproductivă şi inhibina/activina; Glanda pituitară, hormonul de creştere, factorul de creştere insulino-similar şi neuroendocrinologia; Pediatria, hormonul de creştere şi altele; Acţiunea hormonilor, semnalizarea nucleară şi membranală; Exprimarea genelor şi controlul ei.

Pentru mai multe detalii despre acest congres medical, vă rugăm să vizitaţi site-ul: http://www.ice2008rio.com/index.htm

Program propus:

Ziua 1 ( Sambata, 8 Noiembrie):
Se pleaca din Bucuresti catre Rio de Janeiro. Sosire in Rio de Janeiro unde veti fi asteptati de reprezentantii agentiei locale si insotiti la hotel. Seara, cina festiva de intampinare la Restaurantul Churrascaria Mariu`s Carnes. Cazare la hotel Royal Rio Palace (****) in Rio de Janeiro.
Ziua 2 (Duminica, 9 Noiembrie):
Dupa micul dejun, participare la Congres. Se serveste pranzul la Restaurantul Confetetaria Colombo. Dupa amiaza tur de jumatate de zi la Sugar Loaf. Anual, peste un million de turisti viziteaza Muntele Pao de Acucar un simbol al orasului Rio de Janeiro. La poalele muntelui a fost fondat in anul 1565 orasul Rio. Primul transport pe cablu in varful muntelui a fost inaugurat in anul 1827. Turul se face in 2 pasi. Se urca cu telecabina pe Varful Urca care se inalta la 215 m deasupra nivelului marii. Aici puteti admira o superba panorama a Golfului Guanabara, a Podului Rio - Niteroi si a dealului Corcovado. De aici ne urcam in cea de-a doua telecabina ce ne va duce pe varful muntelui Sugar Loaf situat la 395 m deasupra nivelului marii. De aici puteti admira Plajele Copacabana, Fortareata Santa Cruz, precum si plajele din Niteroi. Seara, transfer la hotel. Cazare la hotel Royal Rio Palace (****) in Rio de Janeiro.
Ziua 3 (Luni, 10 Noiembrie):
Dupa micul dejun, participare la Congres. Dupa pranz, excursie la Muntele Corcovado cel pe care se află statuia Mântuitorului Iisus. Ne urcam intr-un trenulet ce ne va duce direct pe varful muntelui. De aici puteti vedea deopotrivă stadionul Maracana, plajele Copacabana, Ipanema, Leblon, şi zona nou construită Barra de Tjiuca. Construită pe Muntele Corcovado, de la ea metropolei braziliene, Statuia lui Iisus Mântuitorul este înconjurată de Grădina Botanică a oraşului, întreg ansamblul fiind considerat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Monumentul are o înălţime de 30 m, este aşezat pe un piedestal de 8 m, cântăreşte în total 1.145 tone şi este vizibil zi şi noapte din toate cartierele oraşului. Statuia se afla printer cele 7 minuni moderne ale lumii. Ideea de a construi o imensă statuie pe vârful Muntelui Corcovado a fost a preotului catolic Pedro Maria Boss, care în anul 1850 i-a scris prinţesei imperiale a Braziliei, Isabel, cerându-i bani ca să ridice acest monument religios. Cum suverana nu era tocmai o credincioasă ferventă, propunerea a fost aruncată într-un colţ al Cancelariei imperiale. În 1889, Brazilia a devenit însă republică, iar Biserica a fost separată - în mod oficial - de stat. Proiectul a fost îmbrăţişat, în 1921, de către Arhidioceza din Rio de Janeiro, ca un mod de a marca celebrarea Centenarului Independenţei Braziliei, planificată pentru anul următor. Statuia, realizată din beton armat şi acoperită cu straturi de steatit, a fost construită direct pe stânca înaltă de 710 metri de inginerul brazilian Heitor da Silva Costa. El a ales steatitul, pentru că are un aspect frumos şi rezistă bine la intemperii. Lucrările, începute în 1922, nu s-au încheiat anul următor, cum era prevăzut, ci abia în octombrie 1931. Ridicarea acestui monument a durat mai bine de nouă ani, pentru că peste 1.000 tone de materiale au fost cărate cu mare greutate pe muntele abrupt şi neprimitor. La finalul turului ne indreptam catre plajele din Rio unde vom asista la un spectacol de samba si vom lua cina la un restaurant traditional. Cazare la Hotel Royal Rio Palace (****) in Rio de Janeiro.
Ziua 4 ( Marti, 11 Noiembrie):
Dupa micul dejun, participare la Congres. Dupa amiaza, program la alegere de vizitare a orasului, shopping sau plaja. Puteti vizita Parcul National, ce ofera o priveliste superba, o intoarcere in timp catre Rio de Janeiro de odinioara. In cei 50 metri patrati de padure tropicala, pot fi admirate privelisti de neuitat asupra orasului, poteci, cascade, parauri si o vegetatie uimitor de variata. Printre atractiile orasului putem enumera: Pálacio da Alvorada - reşedinţa oficială a preşedintelui, inconjurată de o gradină de dimensiuni impresionante, cladirea este renumită pentru coloanele de marmură albă ce au devenit simbol al Brasiliei; Palatul Itamaraty - cunoscut şi ca "Palatul Arcurilor", adăposteşte o mare varietate de opere de artă şi antichităţi; Podul JK (Juscelino Kubitschek) - cel de-al treilea pod construit ca sa conectexe centrul orasului de South Lake, cuprinde trei mari cladiri importante (Congresul Naţional, Palatul Justiţiei, Palácio do Planalto); Palácio do Planalto - sediul Puterii Executive Braziliene şi include şi birourile Preşedintelui Republicii; Turnul de Televiziune - o importantă atracţie turistică, deoarece oferă o extraordinară perspectivă asupra oraşului de pe o platformă situată la 75 de metri înălţime. Mulţi turişti vin aici pentru a admira apusul soarelui. Cu o înălţime totală de 224 metri, găzduieşte de asemenea, pe o platformă aflată la o înălţime de 25 metri, Muzeul pietrelor preţioase. În jurul turnului, cel mai mare târg de obiecte artizanale tradiţionale braziliene oferă turiştilor ocazia de a admira şi cumpăra suveniruri; Catedrala Metropolitană Brasiliană - inaugurată în 1970, proiectată fiind de Oscar Niemeyer. Se deosebeşte prin forma sa rotundă, structurată în jurul a 16 coloane curbate, ce susţin superbe vitralii, asigurând astfel si o iluminare naturală a naosului, construit sub nivelul străzii. În jurul bisericii turiştii pot admira sculpturile lui Alfredo Ceschiatti, reprezentndu-i pe cei patru evanghelişti. Catedrala este pictată de Di Cavalcanti si Athos Bulcăo; Catedrala "Dom Bosco"Splendidă - recunoscuta datorită vitraliilor imense, in tonuri de albastru, ce dau impresia unui cer plin de stele, ce işi schimba locul în funcţie de poziţia soarelui. Candelabrul principal conţine 7400 de sticle de Murano; Templul «Legiao da Boa Vontade» - templu în formă de piramidă, decorată cu spirale de granit pe podele, iar pe tavanul templului cu un imens cristal ce restituie energie pozitivă. Cuprinde de asemenea Camera Egipteană, o galerie de artă, un magazin de suveniruri; Casa memorială a lui Juscelino Kubitschek - un muzeu ce conţine picturi, documente, obiecte personale ale fostului preşedinte, precum şi camera mortuară cu mormântul acestuia; Casa memorială a populaţiei indigene - locul unde sunt expuse obiecte utilitare (ceramică, veselă) şi rituale folosite de triburile de pe teritoriul braziliei. Seara, cazare la Hotel Royal Rio Palace (****) in Rio de Janeiro.
Ziua 5 (Miercuri, 12 Noiembrie):
Dupa micul dejun, program la alegere de vizitare a orasului sau plaja. Dupa amiaza, transfer la aeroport pentru zborul catre Manaus. La sosirea in Manaus veti fi asteptati de catre reprezentantii agentiei locale si insotiti in Complexul turistic Amazon Ecopark Lodge. Amazon Ecopark Lodge se afla situat in centrul Padurii Tropicale Amazoniene, la doar 30 minute distanta de Manaus pe ea Raului Rio Negro. Seara, se serveste cina la restaurantul complexului. Cazare la Compexul Amazon Ecopark Lodge (****).
Ziua 6 (Joi, 13 Noiembrie):
Dupa micul dejun, va puteti bucura de numeroasele excursii organizate pentru clientii complexului, cum ar fi: Excursie in Jungla Maimuţelor, tur în canoe pentru observarea aligatorilor ( Aligator Spotting), explorarea junglai ( Nature-hike). Se serveste masa de pranz la restaurantul complexului.După masă, se viziteaza o comunitate restrânsa de « Caboclos », băştinaşii regiunii amazoniene, unde veti avea ocazia să admirati şi să pescuiti pesti piranha. Se serveste cina la restaurantul complexului. Cazare la Compexul Amazon Ecopark Lodge (****).
Ziua 7 ( Vineri, 14 Noiembrie):
Dupa micul dejun, program la alegere de vizitare sau baie in apele Raului Rio Negro. Puteti strabate padurile tropicale, sa explorati vegetatia si fauna. Se serveste masa de pranz la restaurantul complexului. Seara, cina si cazare la Compexul Amazon Ecopark Lodge (****).
Ziua 8 ( Sambata, 15 Noiembrie ):
Dupa micul dejun, transfer in Manaus la Hotel Tropical Manaus. Dupa finalizarea formalitatilor de cazare se pleaca in turul de oras. Se viziteaza Piata Municipala, construita la inceputul secolului XX. Se trece pe langa Palatul Guvernului, se viziteaza Muzeul Indian ce apartine manastirei Romano- Catolice. Aici veti afla istoria triburilor ce au populat Jungla Amazoniana. Ultima destinatie va fi Opera, construita in anul 1896, simbolul orasului. Se serveste cina la un restaurant local.Seara, cazare la Hotel Tropical Manaus (****) in Manaus.
Ziua 9 (Duminica, 16 Noiembrie ):
Dupa micul dejun, program la alegere de vizitare a orasului, shopping sau plaja. Seara, cina si cazare la hotel Tropical Manaus (****) in Manaus.
Ziua 10 (Luni, 17 Noiembrie):
Dimineata devreme, transfer la aeroport pentru zborul catre Rio de Janeiro . Sosire in Rio de Janeiro si transfer la hotel. Dupa amiaza, program la alegere de vizitare a orasului, shopping sau plaja. Seara, cazare la Hotel Royal Rio (****) in Rio de Janeiro.
Ziua 11 (Marti, 18 Noiembrie):
Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti.
Ziua 12 ( Miercuri, 19 Noiembrie):
Sosire pe Aeroportul International Otopeni.
Pret per persoana in camera dubla: 3.399 EURO
(Pretul este informativ si devine valabil in momentul rezervarii pachetului)
Pretul este valabil pentru un grup de minim 20 platitori
Supliment Single: 660 Euro
Servicii incluse in prêt:
· Avion Bucuresti - Rio de Janeiro - Bucuresti;
· Avion Rio de Janeiro - Manaus - Rio de Janeiro;
· 5 nopti cazare in camere duble cu mic dejun inclus la Hotel Royal Rio Palace (****) in Rio de Janeiro;
· 3 nopti cazare in camere duble cu demipensiune la Compexul Amazon Ecopark Lodge (****).
· 2 nopti cazare in camere duble in regim fullboard la Hotel Tropical Manaus (****) in Manaus.
· Transfer aeroport - hotel - aeroport in Rio de Janeiro si Manaus;
· Transfer intre Manaus si Ecopark Lodge;
· Tururile mentionate in program cu autocar si ghid local;
· Insotitor Eurolink;
Nu sunt incluse in prêt:
· Taxele de aeroport (450 Euro);
· Taxa de inregistrare la Congres;
· Alte mese care nu sunt incluse in program;
· Tips-uri la soferi, ghizi locali, hamali, restaurante;

* bauturile din cadrul meselor;
* cheltuielile de natura personala (minibar, telefoane etc);

Trimite un mesaj către eurolink tours:

 

Titlu mesaj:

Continut mesaj:

*Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal trimise prin acest formular să fie procesate de ROmedic.ro și expediate pe email către eurolink tours.

*Câmpuri obligatorii.

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.