ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Sibiu

Workshop ”DRAGOSTE SAU DEPENDENTA”?

Workshop ”DRAGOSTE SAU DEPENDENTA”?
Autor: Ana-Cristina Bădița
Unde se termina dragostea si unde incepe dependenta?...

Asteptarile, nevoile si convingerile noastre, desi deseori neconstientizate, isi pun amprenta asupra relatiei. Ne simtim tulburati si impovarati fara sa stim de ce, partenerul este nemultumit, proiectele personale sunt amanate sau compromise, comunicarea este intrerupta, iar apoi se apeleaza la comportamente duplicitare si chiar la gesturi extreme, ca amenintarile cu despartirea sau cu suicidul.

Psihologii Ana-Cristina Badita si Alexandra Ioana Pop v-au pregatit un workshop interactiv, desfasurat intr-o atmosfera calda si sincera, in care veti invata cum sa recunoasteti semnele unei iubiri sanatoase si ce sa faceti atunci cand apar dubiille, temerile privind stabilitatea relatiei, pretentiile exagerate si, desigur, jocurile de putere.

.
Chestionarul de autoevaluare pe care vi-l oferim - gratuit - este un instrument util pentru a afla unde se situeaza relatia pe care o aveti (caracteristici sanatoase si adictive) asa ca sugeram sa veniti cu partenerul!

Va asteptam pe 7 noiembrie 2013, la ora 18:00, la cabinetul nostru din Cluj-Napoca (str. Napoca, nr. 5, ap. 5) pentru a incerca sa descoperim impreuna cum sa iubim pastrandu-ne echilibrul.

Cost - 30 RON/persoana
Numarul maxim de participanti este 8.

Inscrierile se fac la anabaditapsi@gmail.com (tel. 0756 043959) (Ana) sau pop.alexandraioana@yahoo.com (tel. 0741650095) (Alexandra)
 
Programare