ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Sibiu

DE SARBATORI, DACA ESTI IN SITUATII DE CRIZA, SUNA GRATUIT UN PSIHOLOG!

DE SARBATORI, DACA ESTI IN SITUATII DE CRIZA, SUNA GRATUIT UN PSIHOLOG!
Autor: Ana-Cristina Bădița
Sunt psiholog și psihoterapeut Ana-Cristina Bădița.
Am ales această ofertă pentru a veni în sprijinul celor singuri în perioada sărbătorilor , care s-au despărțit de curând sau au de luat anumite decizii importante și simt că ar avea nevoie de consiliere urgentă de la un profesionist.

Oferta mea constă în:

- 3 convorbiri telefonice gratuite (30 - 60 minute fiecare, în funcție de timpul meu disponibil)

- 3 SMS-uri/e-mail-uri la care se va răspunde, gratuit , în cel mai scurt timp posibil

- reducere de 20 lei la fiecare convorbire telefonica ulterioară (prețul normal fiind de 60 lei/oră/convorbire) si la fiecare e-mail primit (prețul normal fiind de 60 lei/e-mail de 1-2 pagini A4).


Dacă ajungeți într-o stare de disperare și singura soluție vi se pare moartea, vă rog SUNAȚI URGENT, chiar la ore mai târzii! VOM GĂSI ÎMPREUNĂ ALTE SOLUȚII.
Am consiliat persoane în crize suicidare și au fost bucuroase apoi că nu și-au urmat impulsul de moment.

NU UITAȚI: Aveți momente bune și momente proaste. Nu luați decizii în momentele proaste/depresive pentru că veți regreta (sau îi veți traumatiza pe cei din jur).

Dacă nu răspund la apel înseamnă că nu pot asigura condițiile de confidențialitate necesare unei discuții (nu sunt singură), prin urmare vă rog să trimiteți un SMS.
Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții pe criterii cum ar fi cel al urgenței sau al gradului perceput de seriozitate al apelului. Vă mulțumesc pentru înțelegere!
 
Programare