Angiogeneza tumorală

©

Autor:

Angiogeneza tumorală este proliferarea nefiziologică a vaselor de sânge care pătrund în tumorile canceroase. Angiogeneza joacă un rol important în creșterea locală, invazia și metastaza la distanță a cancerelor. Caracteristica morfologică și de distribuție vasculară variază între tumorile benigne și maligne. Vasele leziunilor benigne sunt drepte și naturale, în timp ce vasele leziunilor maligne sunt sinuoase și neregulate. Caracteristicile microvaselor tumorale sunt de o importanță capitală în diferențierea între leziunile benigne și maligne. Prin urmare, angiogeneza tumorală imagistică ar putea fi benefică pentru diferențierea tumorii. Evaluarea clinică a vascularizației tumorii poate ajuta la diagnosticarea cancerelor, la alegerea unui plan de management și la prezicerea prognosticului.

MV-FlowTM este propus pentru a ajuta la diagnosticarea și evaluarea bolilor prin vizualizarea fluxurilor microvasculare. MV-FlowTM oferă o vedere detaliată a fluxului sanguin în relație cu țesutul sau patologia înconjurătoare, cu rezoluție spațială și temporală îmbunătățită. De asemenea, oferă o alternativă nouă la Color/Power Doppler pentru vizualizarea structurilor microvascularizate cu flux de viteză redusă, sugerând sensibilitate ridicată, rezoluție ridicată și rate de cadre ridicate.

Beneficiu clinic

MV-FlowTM poate îmbunătăți încrederea diagnosticului prin detectarea fluxurilor microvasculare și observarea fluxului placentar pentru a evalua funcția acestuia. MV-FlowTM este posibil să evalueze neovascularizarea în jurul sau în interiorul tumorilor, permițând observarea longitudinală a chimioterapiei și pentru a diagnostica boli inflamatorii (aplicații musculo-scheletice).

Fundal tehnic

  • Setări de achiziție modificate pentru PRF scăzut și rezoluție înaltă.
  • Algoritmi avansați pentru îmbunătățirea sensibilității și suprimarea blițului și artefactelor tisulare.

Algoritmii dezvoltați de Samsung în domeniul ultrasonografiei îmbunătățesc confortul profesioniștilor din domeniul sănătății, reduc timpul de scanare și îmbunătățesc acuratețea diagnosticului. MV-FlowTM este doar unul dintre multele softuri pe care cei de la Samsung vi-l pun dispoziție pe sistemele lor, fiind angajamentul nostru în sprijinirea constantă a specialiștilor din domeniu.

Data actualizare: 28-09-2023 | creare: 28-09-2023 | Vizite: 121
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeasi sectiune: