Apa noastra cea de toate zilele

©

Autor:

Apa noastra cea de toate zilele
Advertorial oferit de Florin Balint
Când m-a contactat prima dată, a fost ca să-mi comande un Microhydrin. Am trimis comanda ca de obicei.
La scurt după primirea comenzii, cred ca era intr-o sambata dimineata, m-a sunat. Nu am putut răspunde atunci, dar l-am sunat a doua zi.
Stiam ca produsele Coral Club, si in special Microhydrin-ul sunt foarte eficiente, puternice, dar nu ma aşteptam la o asemenea reacţie.

Gabriel era plin de entuziasm. “Am testat Microhydrin-ul, este fantastic. ORP-ul este de aproape -500, iar pH-ul peste 10. Am început să-l iau eu în primul rând. Apoi o să-l recomand pacienţilor mei.
Gabi are un cabinet de medicina alternativă, naturista în Capitală. Printre pacienţii săi se numără oameni care suferă de afecţiuni grave. Are şi bolnavi de cancer, care vin la el ca o ultimă speranţă.
Prima consultaţie este gratuită. Le explică bolnavilor că dacă vor să se vindece trebuie să-şi schimbe radical stilul de viaţă. Alcalinizarea organismului este un principiu de bază pe care îl recomandă tuturor celor care vin să-i solicite ajutorul.
Iar alcalinizarea se face în primul rând prin dieta bazată pe crudităţi. Si in al doilea rând prin suplimente nutriţionale atent alese, care pot să ajute la creşterea pH-ului.  De aceea era el atât de entuziasmat de Microhydrin.
Pe lângă alcalinizare, acest sumpliment nutriţional este şi unul dintre cei mai puternici antioxidanţi din lume. Această combinaţie, face din el o armă redutabilă împotriva oricărei boli, şi în special împotriva cancerului.

Cât de importantă este apa pentru sănătate?

Omul este compus din apă în proporţie de 70%. După oxigen, apa este cea mai importantă substanţă pentru viaţa organismului nostru. Deci este normal ca apa pe care o bem să aibă cel mai important efect asupra omului in ceea ce priveşte vindecarea şi menţinerea sănătăţii.

Şi la televizor se spune acum că trebuie să bem 2 litri de lichide zilnic. La început se spunea de apă, acum se spune 2 litri de lichide. Dar ce fel de apa sau lichide, nu se spune. Ori asta este esenţial.
Dr. Paul Bragg - marele luptător cu ignoranţa, cu industria profitului, promotor al acceptării de către omenire a ideii de "medicină preventivă", afirma că "apa este solventul general al bolilor noastre".
Trebuie să ne asigurăm că celulele noastre primesc o apă cât mai curată. Cea mai curată apă este cea obţinută prin distilare sau osmoză inversă.

Apa de la robinet este plină de impurităţi, de reziduuri şi, în plus, de clor, care este folosit pentru purificarea apei.
Apa plată, pe care o cumpărăm de la supermarket, nu este nici ea pură. În funcţie de producător, apa conţine un număr mai mic sau mai mare de impurităţi. Mineralele pe care le conţine, specificate pe etichetă, sunt de natură anorganică, şi de aceea sunt dăunătoare organismului.

Mineralele esenţiale trebuie asigurate din seminţe, fructe şi legume, aşa cum ne recomandă, printre alţii, şi Dr. Paul Bragg, adică ele trebuie să provină dintr-o sursă organică. Apa minerală nu poate fi considerată "sursă organică", la fel cum este un măr sau o legumă proaspăt culeasă din grădină.

Apa poate deveni cel mai puternic antioxidant

Însă nu trebuie să ne oprim aici.
Apa poate deveni cu adevărat o “apă vie”.

Probabil că aţi auzit de apa hunza, acea apă pe care populaţia Hunza, care trăieşte în nordul Pakistanului, o bea. Aceasta provine dintr-un gheţar albastru şi are nişte proprietăţi deosebite de ale oricărei alte ape.
Localnicii o consumă şi ca rezultat trăiesc până la vârste foarte înaintate, peste 100 de ani, fiind perfect sănătoşi, bolile moderne, inclusiv cancerul, fiind practic necunoscute. De asemenea, ei pot procrea chiar şi la 100 de ani.
Henri Coandă, compatriotul nostru, şi-a dedicat 30 de ani din viaţă studiului acestei ape. El a căutat mai întâi să descopere care sunt acele proprietăţi care îi conferă apei hunza caracteristicile acestea benefice extraordionare. Apoi a dorit să găsească o modalitate pentru a putea oferi fiecărui om, indiferent de locul în care trăieşte el, posibilitatea de a bea această apă.

Însă el nu a mai apucat să-şi finalizeze cercetările, lăsându-i unuia dintre cei mai proeminenţi discipoli ai săi, Patrick Flannagan, sarcina de a-i împlini acest vis.
După ani de cercetări, Dr. Flannagan a reuşit să descopere secretul apei hunza şi apoi o modalitate de a tranforma apa obişnuită într-o astfel de apă vie. Pentru aceasta el a folosit tehnologia nanoclusterilor.
Şi astfel s-a născut Microhydrin-ul, suplimentul nutriţional care pus în apă schimbă proprietăţile acesteia transformând-o în apă hunza, făcând-o să fie o veritabilă apă vie, esenţială pentru vindecare, indiferent de boală, şi menţinerea sănătăţii.

Proprietăţile Microhydrin-ului

Microhydrin este considerat a fi cel mai puternic antioxidant din lume. Această calitate îi este conferită de ionii negativi de hidrogen care sunt eliberaţi în apă. Aceasta este unica formă de antioxidant care, în procesul de pierdere a electronului, nu se transformă într-un radical liber, ci se descompune în substanţe nutritive asimilabile – potasiu, magneziu, hidrogen, apă şi siliciu.

De asemenea, pH-ul apei în care se pune Microhydrin creşte, apa devenind alcalină. După cum se ştie, pentru buna funcţionare a organismului, acesta trebuie să fie alcalin. Alcalinizarea organismului reprezintă principiul fundamental pentru vindecerea oricărei boli. Cât timp mediul intern este acid, boală nu poate să fie eliminată.

O altă caracteristică deosebit de importantă a apei este tensiunea superficială a apei. Apa obişnuită are o tensiune superficială foarte mare, ceea nu îi permite să treacă de membrana celulară. Organismul trebuie să cheltuiască o mare cantitate de energie pentru prelucrarea apei obişnuite, pe care o bem, astfel încât aceasta să poată fi folosită de organism şi să poată trece de membrană, în interiorul celulei.

Un alt produs deosebit de util, şi care este campion în ceea ce priveşte scăderea tensiunii superficiale a apei, este Hydracel, fratele Microhydrin-ului, inventat de acelaşi Dr. Patrick Flannagan.
Revenind la Microhydrin, un alt efect al acestui produs este modificarea conductibilităţii specifice a apei.

Structura apei este un factor important ce îi conferă proprietăţi vindecătoare sau nu. De obicei, apa pe care o bem nu are o structură ordonată, ci este haotică. Structura hexagonală deosebeşte apa hunza de apa obişnuită, fiind o altă caracteristică ce constituie secretul puterii dătătoare de viaţă a acesteia. Şi în această privinţă, Microhydrin-ul vine în ajutor, modificând structura apei în care este pusă.
Aceasta este doar o scurtă prezentare a unei descoperiri extrem de importante, am putea spune chiar “epocală” fără a ne teme de exagerări, şi a unor produse unice care reprezintă o armă deosebit de puternică în lupta cu bolile societăţii moderne.

Pentru mai multe informaţii, daţi click pe link-ul site-ului de mai jos. Pe site puteţi citi mai mult despre Microhydrin, puteţi descărca gratuit cartea “Miracolul antioxidant”, de Lester Packer, după care veţi primi o serie de emailuri legat de subiectul antioxidanţilor, apoi istoria descoperirii Microhydrin-ului şi a Hydracel-ului, cu informaţii ştiinţifice detaliate, precum şi alte informaţii importante referitor la sănătate.

Dacă doriţi să încercaţi aceste produse şi să le recomadaţi pacienţilor dvs. contactaţi-mă prin telefon sau email.

Florin Balint
Str. Brazilia 19 Bis, Sector 1, Bucureşti
https://www.antioxidant-natural.ro
Tel. 0723.128.702, 021.233.84.77

Data actualizare: 08-04-2013 | creare: 23-10-2012 | Vizite: 4915
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!