ROmedic Cabinete medicale Iași Cabinete Radiologie și imagistică medicală Radiologie și imagistică medicală Iași

Daca vrei sa asculti muzica, sa auzi ciripitul pasarilor sau rasul unui copil... Alege sa fii sanatos!

Daca vrei sa asculti muzica, sa auzi ciripitul pasarilor sau rasul unui copil... Alege sa fii sanatos!
Sanatatea e un dar pretios, de care trebuie sa ai grija; sanatatea este o alegere, o optiune de viata, o consecinta a felului in care decizi sa traiesti. Acestea sunt mesajele pe care Arcadia le transmite in 2014 prin ambitiosul program „Alege sa fii sanatos!”, asezand intregul an sub semnul preventiei si al responsabilitatii fiecaruia fata de propria sanatate.
„Alege sa fii sanatos!” inseamna o suita de actiuni, evenimente si campanii promotionale lunare prin care Arcadia va indemna pacientii sa previna boala in loc de a o trata si va facilita accesul acestora la serviciile medicale de care au nevoie.

Ianuarie – Luna sanatatii ORL
Alege sa auzi bine!

Primul pas al programului, ce marcheaza si debutul de an, se refera la o problema de sanatate cu un deosebit impact socio-profesional si asupra calitatii vietii: hipoacuzia sau scaderea auzului. Deficientele de auz pot aparea la orice varsta, din cauze diverse, iar succesul tratamentului depinde de depistarea afectiunii in faze precoce si de corectitudinea diagnosticului. Vestea buna este ca deficientele de auz pot fi tratate, prin solutii care merg de la medicamente, pana la interventii chirurgicale sau corectii prin protezare auditiva. Vestea rea este ca neglijarea simptomelor, lipsa unui diagnostic si lipsa sau instituirea tardiva a tratamentului pot duce la permanentizarea bolii sau la agravarea sa pana la surditate completa. Orice suspiciune legata de o problema de auz trebuie tratata cu maxima atentie, iar consultul ORL, completat de investigatiile specifice – audiograma, timpanograma, reprezinta solutia pentru a reveni la un auz normal si la o viata de buna calitate.

Din toate aceste motive, Arcadia lanseaza campania promotionala „Alege sa fii sanatos – Alege sa auzi bine!”, prin care ofera preturi reduse la pachetele medicale de diagnostic pentru deficientele de auz. Serviciile sunt disponibile la Centrul Medical Arcadia Sararie, in perioada 21 ianuarie – 15 februarie 2014, si se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. Investigarea problemelor ORL din sfera auditiva se poate realiza prin intermediul pachetelor medicale si in conditiile mentionate mai jos:

Alege sa fii sanatos – Alege sa auzi bine!
Servicii si preturile promotionale in perioada 21 ianuarie – 15 februarie 2014,
Centrul Medical Arcadia Sararie

Pachet HIPOACUZIE 1 Consultatie ORL+audiograma tonala (adulti si copii ˃ 4 ani
Pret / pachet cu BT 70 lei
Pret / pachet fara BT 100lei

Pachet HIPOACUZIE 2 Consultatie ORL + timpanograma (adulti si copii)
Pret / pachet cu BT 70 lei
Pret / pachet fara BT 100lei

Medici ORL
Dr. Oana Manolache
Dr. Raluca Olariu
Dr. Simona Strugariu
Dr. Ionut Hantascu

Programarea la serviciile oferite prin prezenta campanie se face in ordinea solicitarilor, in limita locurilor disponibile, prin intermediul serviciului Call Center Arcadia, la numarul de telefon 0232 920.
Pacientii sunt rugati sa mentioneze pachetul medical dorit din cadrul ofertei.

In cazul solicitarii serviciilor medicale pe baza de bilet de trimitere decontat CAS, pretul de 70 lei/pachet este valabil doar pentru pacientii asigurati din judetul Iasi.
 
Programare