ROmedic Cabinete medicale Iași Cabinete Neurologie Neurologie Iași

Performanță la Arcadia: 2 aparate IRM 3 Tesla, în Centrele de Imagistică Medicală Arcadia

Parte importantă a Rețelei Medicale Arcadia, cele 3 Centre de Imagistică Medicală completează un circuit integrat de servicii, gândite atent, în sprijinul pacienților. Coordonate de domnul Prof. univ. dr. Dragoș Negru, medic primar Radiologie și Imagistică medicală, Centrele de Imagistică Medicală Arcadia sunt dotate cu o tehnologie complexă care prezintă numeroase beneficii pentru pacienți. Echipa medicală este compusă din peste 20 de medici, cu competențe recunoscute.

 

IRM este metoda de explorare imagistică utilă în studiul tuturor regiunilor anatomice şi organelor. Tehnologia 3Tesla înseamnă rezoluție înaltă pentru un diagnostic rapid și exact.
Prof. dr. Dragoș Negru, coordonatorul Centrelor de Imagistică Medicală Arcadia: „În Centrele de Imagistică Arcadia Cicoarei și Nicolina funcționează, pentru prima dată în regiunea Moldovei, două aparate de rezonanță magnetică (RMN) de 3Tesla, Philips Ingenia, de ultimă generație.


Această premieră reflecta viziunea și filosofia Arcadia care are în centrul ei pacientul și implicit diagnosticul și tratamentul optim. Suntem convinși că este un mare pas înainte pentru medicina ieșeană, în perfectă concordanță cu aspirațiile noastre în oferirea de servicii medicale la cel mai înalt nivel pentru pacienții Arcadia.”

 

Citiți mai multe:

https://www.arcadiamedical.ro/articol/performanta-la-arcadia-2-aparate-irm-3-tesla-in-centrele-de-imagistica-medicala-arcadia/

 
Programare