ROmedic Cabinete medicale Iași Cabinete Chirurgie vasculară Chirurgie vasculară Iași

Un nou Centru Arcadia dedicat sănătății. La feminin.

Mereu aproape de pacienți, Arcadia continuă seria investițiilor în sănătate și lansează Centrul de sănătate a Femeii, situat în cadrul Centrului Medical Arcadia Cicoarei.
Etajul al III-lea al Centrului Medical Arcadia Cicoarei a devenit o zonă specială, care înglobează servicii medicale de Obstetrică-Ginecologie, Chirurgie estetică și Nutriție. De la design la funcționalitate, spațiul a fost creat cu respect pentru intimitate și pentru interacțiunea în siguranță medic-pacient.
Dr. Sorin Nistor, Director Medical Arcadia – Spitale și Centre Medicale: „Într-o perioadă dificilă pentru întregul sistem, Arcadia continuă să investească, punând pe primul plan sănătatea și siguranța pacienților. Centrul de Sănătate a Femeii reprezintă o declarație de respect, care reafirmă valorile pe care le promovează Arcadia: empatie, grijă și înțelegere.
Pacientele din întreaga zonă a Moldovei beneficiază acum de serviciile medicale Arcadia, pe care deja le apreciază, într-o atmosferă elegantă și confortabilă. Centrul de Chirurgie Estetică, Centrul de Obstetrică-Ginecologie și cel de nutriție, toate își găsesc locul perfect în acest mediu creat special pentru sănătatea femeii.”

 

Citiți mai multe:

https://www.arcadiamedical.ro/articol/un-nou-centru-arcadia-dedicat-sanatatii-la-feminin/

 
Programare