ASISTENTI MEDICALI SI INFIRMIERI ANGLIA

Acest anunț nu mai este activ (data de expirare a fost depașită).
Anunț publicat de: SC. Nursing MP Recruitment; Asistenti Medicali si Infirmieri Anglia
Locație: Botosani (Botosani)
Telefon: 0744345811
Data: 02-11-2015
Interviuri direct cu angajatorii, via skype, oricand sunteti pregatit!

Candidatul ideal:

Puteti obtine locul de munca daca aveti:
-Diploma de Asistent Medical Generalist (pentru infirmieri, orice acte ce poate dovedi experienta într-un mediu sanitar);
-Înregistrare la NMC (The Nursing and Midwifery Council) cel puţin începuta (Nursing MP Recruitment se va oferi consiliere gratuită și asistență pe tot parcursul acestui proces).
-Atitudine pozitivă, empatie, promptitudine în îndeplinirea sarcinilor într-o manieră centrată pe persoană, spirit de echipă;
-Fără cazier judiciar;
-Limbă străină: Engleza conversaţionala (cunoaşterea termenilor medicali);
-C.V. în limba engleză;
-Minim 6 luni experienţă (oferta salarială creşte în funcţie de experienţă).

INDATORIRI ASISTENT MEDICAL GENERALIST:

-efectuarea investigaţiilor clinice;
-efectuarea explorărilor funcţionale;
-realizarea investigaţiilor paraclinice uzuale;
-programarea pacienţilor pentru investigaţii de specialitate;
-administrarea tratamentelor;
-intervenţii în situaţii de urgenţă;
-monitorizarea stării pacientului;
-completarea documentelor de evidenta a medicamentelor, de evidenta a pacienţilor şi de observaţie clinica medicală;
-prevenirea creării focarelor de infecţie;
-sterilizarea instrumentelor şi a materialelor;
-administrarea medicamentelor şi a materialelor consumabile;
-asigurarea condiţiilor igienico - sanitare generale la locul de muncă;
-asigurarea condiţiilor necesare desfăşurării tratamentelor şi recoltărilor.


INDATORIRI CARE ASSISTANT / INGRIJITOR BATRANI / INFIRMIER:

-trezirea beneficiarilor;
-asistarea în igienizarea personală şi îmbrăcarea beneficiarilor;
-sarcini domestice uşoare (facerea paturilor, spălătorie, s.a.m.d.);
-asistarea beneficiarilor la servirea mesei (normală sau prin intervenția aparatelor);
-administrarea medicamentelor (conform indicaţiilor oferite de la supervizori);
-însoţirea beneficiarilor la activităţi recreative.
-asigurarea conditiilor igienico-sanitare generale la locul de munca, necesare administrarii tratamentelor si recoltarilor.


Descrierea jobului:

Eveniment de recrutare! Asistenti Medicali Generalisti si Infirmieri in Marea Britanie.
Echipa de profesionisti in recrutarea cadrelor medicale Nursing MP Recruitment ofera asistentilor medicali generalist si infirmierilor tot suportul de care au nevoie pentru ascensiunea lor profesionala si o viata mai buna in Marea Britanie!
Organizam in Botosani, interviuri de angajare pentru ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI si INFIRMIERI pentru Marea Britanie. Interviurile de angajare pentru aceasta pozitie vor fi sustinute la sediul firmei noastre (strada Teatrului, nr. 3A, etaj 3, birou 8 – cladirea Vegastel, Botosani), prin intermediul computerului, via SKYPE, direct cu angajatorul.
Locurile de munca disponibile sunt pentru Marea Britanie, in cadrul institutiilor medicale de tipul Nursing Homes/Residential Care Homes, spitale din cadrul NHS şi clienţi privaţi care oferă nu doar un pachet salarial competitiv (începând cu 27000 £ salariu anual brut în funcţie de experienţa şi competenţă) la nivel european, ci şi un mediu de lucru profesional, plăcut şi dinamic.

Angajatorul ofera urmatoarele facilitati si beneficii candidatilor selectati:

-Salariu incepand de la 12 Euro brut/ora inainte de obtinerea PIN-ului la NMC, iar dupa obtinerea PIN-ului salariul creste la 18-20 Euro brut/ora.
-Plata orelor suplimentare, în conformitate cu schema companiei.
-Contribuţie la sistemul de pensii.
-Posibilitatea de negociere a salariului în cadrul interviului cu angajatorul.
-Plata primei luni de chirie si a transportului pana in Marea Britanie (in functie de termenii stabiliti si negociati in cadrul interviului cu angajatorul, după semnarea contractului, fie acesta va va asigura cazarea in conditii excelente - in incinta sau in apropierea locului de munca - si transportul, fie agentia noastra plăteşte transportul şi prima lună de cazare, bani restituiţi de către candidat din primul salariu).
-Masa: Este oferita in functie de politica fiecarui angajator , pot fi si angajatori ce nu ofera masa sau pot fi angajatori ce ofera masa pe tura de zi.
-Contract de muncă pe perioada nedeterminata.
-Taxa NMC: achitata. Aceasta taxa nu este returnabila in unele cazuri, angajatorul dorind sa va ajute in procesul de obtinere a PIN-ului.
-Contract de munca cu program full-time: 40– 44 de ore pe saptamana.
-Concediu de odihna de 28 zile/an + 8 sarbatori legale.

Cu ce va ajuta Nursing MP Recruitment:

-Mediere în obţinerea locului de muncă pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii.
-Organizare a interviurilor de recrutare şi angajare;
-Informare cu privire la documentaţia necesară pentru angajare;
-Verificare a tuturor documentelor aplicantului;
-Consultanta în realizarea CV-ului;
-Evaluare a nivelului de cunoaştere a limbii engleze printr-un test. Compania de recrutare Nursing MP Recruitment este singura companie din România care oferă un serviciu personalizat de consultanţă pentru pregătirea asistenţilor romani în vederea interviului în limba engleză cu angajatorii britanici.Pe pagina de facebook a firmei aveţi o parte din tutorialul ce conţine întrebări specifice interviurilor din mediul de sănătate.
-56% din asistenţii romani sunt respinşi la primul interviu direct cu angajatorul britanic. Tu nu trebuie să fii unul dintre ei!!! Compania Nursing MP Recruitment vă oferă consultanţă de care aveţi nevoie pentru a fi complet pregătit pentru un interviu cu un manager britanic. Interviurile cu angajatorii britanici vor fi structurate academic iar noi ne vom asigura că dumneavoastră veţi înţelege pe deplin formatul unui interviu cu un manager englez. Termeni medicali şi procedee medicale specifice sistemului de sănătate britanic vă vor fi predate în scopul optimizării competentelor dumneavoastră.
-Mediere pentru obţinerea PIN-ului de la Nursing and Midwifery Council – document obligatoriu pentru exercitarea funcţiei de Asistent Medical pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii (echivalentul autorizaţiei de liberă practică)
-Posibilitatea obtinerii unui contract de munca inca din stadiul procesarii dosarului pentru PIN.
-Asistență completă în deschiderea unui cont bancar și Naţional Insurance Number;
-Posibilitatea plasării candidatului în oraşul preferat de acesta. Compania foloseşte Software-ul Genesis, componenta IT, ce ne oferă posibilitatea să alocăm staff-ul medical în zonele sau oraşele din Anglia alese de aceştia.
-Organizare a itinerariului până la locul de muncă;
-Asistenta de la aeroport pana la locul de munca si de cazare, transfer asigurat de catre un angajat al firmei de recrutare.
-Consultanta pe toată perioada contractului de muncă;
-Consultanta în vederea reîntregirii familiei;
-Consiliere socială şi de adăpare la stilului de viaţă britanic.
-Mai putin timp pierdut pentru completarea actelor/documentelor.
-Posibilitatea de a fi plasat fara a achita comision de mediere.

Beneficii:
-Şansa de a dezvolta o carieră de succes în domeniu medical în Regatul Unit al Marii Britanii cu un salariu ce vă cunoaşte creşterea odată cu dezvoltarea cunoştinţelor şi abilitaţilor dumneavoastră;
-Contract de munca legal pe o perioada de minim un an de zile, cu posibilitatea de obţinere şi a unui contract de muncă permanent.
-Salarizare la nivel european: 12.00-14.00 lire/h (în funcţie de experienţă), iar pentru infirmieri între 7.00 şi 9.00 lire/h (plus plata orelor suplimentare şi creşteri salariale anuale)
-Perioada de adaptare de 2-3 săptămâni şi training-uri specializate pentru a vă uşura acomodarea la noul mediu de lucru ce pot dura până la 3 luni
-Inserarea în societate britanică şi a membrilor familiei dumneavoastră;
-Asigurarea medicală şi socială
-Concediu anual de 28 de zile, plus 8 sărbători publice.
-Ajutor cu informaţii şi sfaturi la sosirea în Marea Britanie, şi în timpul activităţii dumneavoastră acolo, putând să vă bazaţi pe tot sprijinul nostru până când se termina contractul.

Contact:
Pentru detalii ne puteti contacta la:
Tel: 0744.345.811
E-mail: nursingmp-dianabarleanu@outlook.com
Adresa: NURSING MP RECRUITMENT ASISTENŢI MEDICALI ŞI INFIRMIERI ANGLIA
Strada Teatrului, nr.3A, Etaj 3, Birou 8, Botoşani (clădirea Vegastel)
www.facebook.com/dianabarleanu.nursingmp;
www.facebook.com/nursingmprecruitment;
www.facebook.com/asistentimedicalisiinfirmierianglia

Cei care aplica pentru aceste posturi vor primi raspuns in cel mai scurt timp. Candidatii compatibili vor fi programati la sustinerea preinterviului in Botosani (verificarea tuturor conditiilor de eligibilitatea cu un specialist al firmei de recrutare) si a interviului online cu angajatorul.

Cine este Nursing MP Recruitment?

Nursing MP Recruitment este una din cele mai mari companii de recrutare personal medical din Romania. Agenţia de recrutare Nursing MP Recruitment, prin filiala sa din România, caută asistenţi/asistente medicali(e) şi infirmieri(e) pentru a profesa în sistemul de sănătate din Marea Britanie. Nursing MP Recruitment se angajează să vă pună în valoare competentele şi experienţa dobândite, pentru o reuşită sigură la interviul de angajare.
Vă stăm la dispoziţie cu o echipă pluridisciplinara (personal specializat in domeniu psihologic si resurse umane) ce îşi desfăşoară activitatea atât aici în România cât şi pe teritoriul Marii Britanii, pentru o pregătire şi concretizare cât mai rapidă şi eficientă a procesului dumneavoastră de angajare. Sistemul nostru de stocare a datelor avansat ne ajuta sa pastram si sa actualizam permanent baza de date a candidatilor, ceea ce ne permite sa avem acces rapid la candidatii potriviti pentru orice departament. Fiecare client va fi asistat de catre consultant. De aceea clientii nostri vor fi multumiti, indiferent de cererea lor, in ceea ce priveste situtia lor profesionala.


Trimite un mesaj către SC. Nursing MP Recruitment; Asistenti Medicali si Infirmieri Anglia:

 

Titlu mesaj:

Continut mesaj:

*Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal trimise prin acest formular să fie procesate de ROmedic.ro și expediate pe email către SC. Nursing MP Recruitment; Asistenti Medicali si Infirmieri Anglia.

*Câmpuri obligatorii.

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.