Aveți tensiune mare sau colesterol?

©

Autor:

Aveți tensiune mare sau colesterol? Soluția pentru persoanele care suferă de aceste probleme este Laserterapia.

Este o metodă inovatoare de terapie cu ajutorul căreia puteți scăpa de afecțiunile menționate mai sus, în confortul căminului dvs, fără a sta la cozi în sălile de așteptare și fără administrarea de medicamente.

Laserterapia acționează asupra globulelor roșii din sânge. Sarcina globulelor roșii este de a lega oxigenul, de a-l transporta spre celule în tot corpul și de a elimina dioxidul de carbon. În cazul nivelului crescut al colesterolului și al altor grăsimi din sânge, globulele roșii se lipesc între ele. Astfel capacitatea lor de a lega oxigen și dioxid de carbon se reduce semnificativ.

Nivelul crescut al grăsimilor din sânge și elasticitatea redusă a vaselor sanguine, eventual și venele obturate, sunt una din cauzele suprasolicitării asupra inimii noastre și a tensiunii arteriale crescute.

Conform statisticilor din țara noastră, peste 50% dintre români suferă de hipercolesterolemie (colesterol mărit), iar unul din trei români suferă de hipertensiune arterială. De asemenea, la fiecare 30 de minute un român moare de infarct. Una din principalele cauze ale infarctului este hipertensiunea arterială. Alarmant este faptul că vârsta la care apar afecțiunile cardio-vasculare este tot mai redusă. Bolile cardio-vasculare apar frecvent și la persoane de 30 ani.

Prin utilizarea regulată a terapiei cu fascicul laser, globulele roșii nu se mai înlănțuiesc și nu se lipesc între ele (imag.1), dar se deplasează în organismul nostru libere. (imag.2)

Crește capacitatea globulelor roșii de a lega o cantitate mai mare de oxigen, de a elimina mai bine dioxidul de carbon, astfel îmbunătățindu-se metabolismul celular.

Aplicarea regulată a laserului prin orificiul nazal poate regla nivelul colesterolului și a celorlalte grăsimi din sângele dvs, reduce probabilitatea de a se produce cheaguri de sânge (tromboză), ajută la stabilizarea tensiunii arteriale, o mai bună sangvinizare a creierului, astfel îmbunătățind și memoria dvs. Laserul ajută semnificativ în cazul membrelor inferioare prost sangvinizate ca urmare a diabetului și întărește sistemul imunitar.

Efectele tratării sângelui cu laser au fost demonstrate de o multitudine de studii clinice din Germania, Italia, Rusia și China.

Data actualizare: 08-04-2014 | creare: 08-04-2014 | Vizite: 4435
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!