Beneficiile neștiute ale carbunelui activ

©

Autor:

Beneficiile neștiute ale carbunelui activ
Advertorial oferit de Dumitru Midon

Ai știut că există o substanță capabilă să absoarbă toate substanțele dăunătoare din organism dacă aceasta este administrată înainte ca acestea să fie absorbite de către organismul nostru? Această substanță are numele de cărbune activ și are o multitudine de beneficii pentru sănătate.

Cărbunele activ este un tratament natural, foarte puternic, folosit cu precădere de către medici pentru persoanele ce au încercat să se otrăvească sau să ingereze diferite substanțe pentru a-și face rău în mod intenționat. Cea mai populară utilizare a cărbunelui medicinal sau, mai popular spus, cărbune activat este pentru tratarea supradozelor de droguri sau a otrăvirii.

Cel mai bun cărbune este cărbunele activ din coji de nucă de cocos sau alte surse naturale de cărbune. Acesta se prezintă în diverse forme și este comercializat în mod liber de către magazine specializate sau farmacii.

1.   Cărbunele activ este un real ajutor al corpului în lupta cu toxinele

Toxinele, după cum știm, fac rău organismului nostru, iar ritmul de viață pe care îl avem în prezent nu poate decat să încetinească ritmul de procesare al acestora. Carbunele activ este un real ajutor deoarece, datorită compușilor săi, acționează ca un antidot pentru eventuale supradoze de medicamente și favorizează eliminarea mult mai rapidă a toxinelor în caz de indigestie.

În plus, acesta este folosit și atunci când poți prezenta infecții alimentare, reacții adverse la diferite medicamente sau intoxicații alimentare cu simptome precum grețuri, diaree, înroșeli ale pielii.

2.   Cărbunele activ ajută la menținerea și pierderea în greutate

Luând în considerare toate studiille efectuate în domeniu, se crede că, pe lângă beneficiul cărbunelui activ de a ajuta corpul în eliminarea mai rapidă a toxinelor, acesta este de un real ajutor și în procesul de slăbire, dacă este integrat corect în stilul tău de viață și în modul de alimentație pe care îl deții în prezent.

În privința acțiunilor, acesta reduce implusul de a mânca, deci suprimă apetitul într-un mod natural și reduce retenția de apă din organism. Ca un răspus la acest beneficiu este black latte – o soluție naturală pe bază de cărbune activ, creat pentru a favoriza scăderea în greutate într-un mod 100% natural. Black Latte are beneficii multiple asupra organismului tău, fiind natural, fără să producă efecte secundare – este deci în prezent cea mai populară soluție de pierdere în greutate în mod natural pe bază de cărbune activ.

3.   Cărbunele activ este un tratament natural împotriva mahmurelii

Nu îți este deloc necunoscut faptul că după ce ai petrecut îndelung o noapte întreagă a doua zi te simți ca venit de pe o altă planetă. Cărbunele activ nu absoarbe toxinele provocate de alcool în organism, însă acesta contribuie la eliminarea rapidă a altor substanțe ce creează intoxicațiile care duc deseori la cunoscutele dureri de cap de a doua zi. Foarte multe produse și băuturi conțin agenți modificați chimic sau coloranți, dacă nu știai este foarte greu să găsești în zilele noastre alcool în forma sa pură. Unele studii au arătat că există o legătură între consumul de cărbune activ și alcool prin faptul că, dacă acestea se folosesc în același timp, concentrațiile e alcool din sânge sunt într-un procentaj mult mai mic față de limitele normale.

4.   Cărbunele activ este un real ajutor în cazul indigestiilor și al balonării

Cu toții am avut zile proaste și adesea nu le luăm în considerare, fie că este o problemă minoră ce trece de pe o zi pe alta, fie din cauza alimentației, sau pe fond de stres, adesea nu se acordă importanța necesară problemelor tractului gastro-intestinal.

O utilizare regulată a carbunelui activ a dovedit că este de un real ajutor în atenuarea gazelor, în cazul balonării sau în cazul indigestiilor, deoarece funcționează ca un pansament gastric, fiind recomandat și pentru crizele de gastrită.

5.   Cărbunele activ este folosit pentru igiena dentară

Nu mai este niciun secret pentru că deja cu siguranță ai observat multitudinea produselor pentru igiena dentară pe bază de carbune activ de pe piață. Dacă acesta este folosit regulat timp de 2-3 săptămâni albește dinții în mod 100% natural.

Acestea sunt principalele cinci beneficii pe care le poți utiliza pentru a profita de beneficiile reale ale cărbunelui activ.

Data actualizare: 17-04-2019 | creare: 17-04-2019 | Vizite: 3951
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!