ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Sexologie Sexologie Constanta

Servicii oferite

Logopedie

Logopedia se defineşte ca fiind ştiinţa care studiază vocea, vorbirea şi comunicarea/limbajul (oral, scris/citit şi de calcul), precum şi prevenţia/terapia tulburărilor acestora la subiectul uman, prin care se asigură şanse egale copiilor şi adulţilor cu nevoi speciale.

Planificare familială

Parenting Felul în care am fost crescuţi are un impact uriaş asupra noastră. Cum ne-au educat părinţii o să ne educăm şi noi copiii. Ceea ce au greşit ei greşim şi noi. Toate obiceiurile şi dogmele care au avut supremaţia în mediul nostru de creştere influenţează modul în care vedem lumea.

Psihologie

Psihologia este stiinta comportamentelor si proceselor mentale. Vizeaza studiul fenomenelor psihice, proceselor fenomenologice, insusirilor, starilor si cognitiilor. Elaboreaza modalitati si recomandari de optimizare a vietii si activitatii omului.

Psihoterapie

"psyche therapeia" înseamnă "îngrijirea sufletului". Psihoterapia este o modalitate de tratament aplicata sub forma individuala, cuplu, familie sau grup, ce se axeaza pe reducerea sau eliminarea unor simptome precum tulburari psihice, stari de suferinta psihoemotionala psihosociala sau psihosomatica

Sexologie

Sexualitatea atinge majoritatea domeniilor umanului depasind prin aceasta sfera strict circumscrisa medicinei. Sexualitatea, atat la nivel individual cat si in plan social, este marcata de etape de constrangere, reprimare, de tip represiv, si de etape de liberalizare, aprobare, de tip permisiv.

 
Programare