ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Oftalmologie Oftalmologie Constanta

Campanie - “Confortul de a vedea mai bine

Campanie -  “Confortul de a vedea mai bine
Autor: Dr Mrini Fildis
Indrumati de declaratiile unui parinte, al carui copil a fost tratat in cadrul clinicii noastre , am decis sa luam in considerare si sa concretizam gandurile acestuia, punand in practica o idee geniala, care de altfel este exista in Statele Unite si in multe tari civilizate de foarte multi ani, si anume : “Trebuie sa-i schimbam ochelarii, asa ca vrem sa-i dam altui copil ochelarii pe care noi nu-i mai putem folosi”, cu siguranta acel parinte isi va recunoaste spusele...
Echipa Mrini Eye Hospital decide sa creeze un spatiu destinat donatiei de rame personale care vor fi atent selectionate pentru refolosinta atunci cand poate un copil are nevoie de suport financiar si nu-si permite confortul de a vedea mai bine.
Echipa Mrini Eye Hospital va indeamna pe voi, cei care vreti sa faceti acte de caritate alaturi de noi sa veniti cu rame de donatie pentru copii si astfel putem numi aceasta Campanie a noastra, a tuturor, a umanitatii si sa aratam ca putem fi deosebiti si ca exista transparenta maxima in dorinta noastra de a ajuta pe altii si nu o facem pentru reclama.
Poate ati vrut sa faceti un bine si l-ati facut, poate am vrut sa facem un bine si l-am facut, doar ca binele facut de fiecare din voi si fiecare din noi a fost prea mic si oricand ne-am fi dorit sa ajutam mai mult nu am putut, caci noi suntem prea putini iar cei ce au nevoie de ajutorul nostru sunt prea multi.
Asteptam cu drag sugestii si observatii la gandurile noastre pentru ca Mrini Eye Hospital e facut din oameni pentru oameni !
Sa multumim acelui parinte !
 
Programare