ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie Constanta

Tratamente aplicate lentilelor pentru ochelari

Tratamente aplicate lentilelor pentru ochelari
1.Crizal Forte
Un concentrat de tehnologii pentru o vedere mai clară .Tratamentul premium care permite cea mai bună claritate a vederii, rezistentă în timp. Este la fel de dur ca un tratament pe sticlă minerală are cea mai bună eficienţă hidrofobică şi oleofobică , efect antistatic şi antireflex multiplu super performant. Lentilele rămân mult mai curate în timpul utilizării şi se şterg mult mai uşor, asigurând un confort şi un aspect inegalabil.Rezultat al nanotehnologiei, tratamentul Crizal Forte constă în suprapunerea mai multor straturi ultrafine pe suprafaţa lentilei. Fiecare strat are un rol în performanţa finală a lentilei.

2. Crizal Alizé +
Performanţă pură, claritate pură, transparenţă pură .Tratament de înaltă performanţă cu efect de durificare, antireflex multiplu, antistatic şi cu strat hidrofob - oleofob super eficient, care împiedică efectiv impurităţile şi murdăria să adere pe lentile.Antireflexul anti-murdărie de referinţă, recomandat tuturor, este de asemenea recomandat în special pentru lucrul în faţa monitorului şi pentru şofatul pe timp de noapte. Tratamentul Crizal Alizé oferă o calitate a vederii ireproşabilă, mai puţină murdărie şi o curăţare mai uşoară.

3. Crizal Easy
Intrarea in gama finisajelor .Tratament cu efect de durificare, antireflex multiplu, şi cu strat hidrofob - oleofob eficient, care împiedică impurităţile şi murdăria să adere pe lentile.

4. Crizal Sun
Tratamentul ideal pentru ochelarii de soare şi lentilele Transitions
Crizal Sun este combinaţia perfectă între un strat dur, un strat hidrofob pe ambele suprafeţe ale lentilei şi tratament antireflex multiplu pe suprafaţa concavă.Datorită culoii sale discrete de reflex, acest tratament se potriveşte mai ales pentru ochelarii de soare şi lentilele Transitions. Astfel, ochelarii rămân curaţi pentru mai mult timp, sunt mai uşor de curăţat şi mai transparenţi.

5. Trio Clean
Tratament cu efect de durificare, antireflex multiplu şi oleofob. Recomandat pentru toată lumea in special pentru cei ce muncesc in faţa ecranului şi cei ce conduc noaptea.Preţul moderat face din acest tratament un tratament ideal pentru copii.

6. SUPRA
Durata de viaţă prelungită a lentilei.Tratamentul Supra® extinde durata de viaţă a lentilelor asigurând o protecţie bună împotriva zgârieturilor.Stratul rezistent la zgârieturi este aplicat pe ambele suprafeţe ale lentilei.
 
Programare