ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie Constanta

Saptamana Mondiala a Glaucomului

Saptamana Mondiala a Glaucomului
Autor: Dr Mrini Fildis
9-15 Martie 2014 - Saptamana Mondiala a Glaucomului

Mrini Eye Hospital se alatura Asociatiei Mondiale a Glaucomului si Asociatiei Mondiale a Pacientilor cu Glaucom in proiectul “Invinge Hotul Vederii- Glaucomul”.
Invinge Glacomul printr-o simpla investigatie a Nervului Optic!
Este foarte important pentru ca Dvoastra si familiile dvoastra sa stie despre aceasta afectiune si despre factorii de risc care duc la aparitia Glaucomului. Cea mai buna protectie impotriva Glaucomului este sa faceti o investigatie oftalmologica regulata si concisa care include o evaluare a nervului optic, mai mult decat o simpla tensiune intraoculara.
Clinica “Mrini Eye Hospital” va invita sa participati in zilele de Luni, Marti, Miercuri (10,11,12 martie 2014) la cursuri de informare despre Glaucom in cadrul Spitalului, incepand cu orele 8.00, urmate apoi de o investigatiei a Fundului de ochi prin scanare Laser Gratuita pentru verificarea Nervului optic, cat si Masurarea Tensiunii Intraoculare.
Tematica acestei campanii este “B.I.G BREAKFAST” (Beat Invisible Glaucoma –Breakfast- “Invinge Glaucomul Invisibil”- Mic Dejun) – astfel, in cadrul cursurilor de informare care se tin in cursul diminetii incepand cu orele 8.00, se va servi simbolicul “mic- dejun” asigurat de Clinica “Mrini Eye Hospital”.
Rezervari pentru grupuri de 25 persoane/zi : tel - 0241/69.01.04
Echipa Mrini Eye Hospital
 
Programare