ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie Constanta

Campania publică - "Ajuta un batran sa vada mai bine!"

Campania publică -
Autor: Dr Mrini Fildis
Clinica de oftalmologie “Mrini Eye Hospital “, va derula în perioada 20 ianuarie – 20 aprilie 2014, Campania publică "Ajută un bătrân să vada mai bine!".
Cunosti un batran in viata ta? Acum ai posibilitatea sa-l ajuti sa se consulte gratuit si sa primeasca o pereche de lentile gratuit in urma consultului la un medic specialist oftalmolog.
Scopul campaniei este acela de a atrage voluntari care au acces mai rapid la informatia computerizata din secolul nostru pentru a veni în sprijinul persoanelor vârstnice, prin activităţi de informare si socializare a persoanelor varstnice. Campania se adresează tuturor cetăţenilor din Constanta, care doresc să ofere o parte din timpul lor liber, pentru a alunga tristeţea şi singurătatea bătrânilor abandonaţi de familie sau cu greutati financiare, aducandu-i la un control oftalmologic. Iniţierea campaniei vine ca un răspuns la principalele nevoi pe care le au persoanele vârstnice, mai exact nevoia de recunoaştere socială şi nevoia de a comunica.
Spitalul de oftalmologie “Mrini” consideră că împlinirea acestor nevoi de bază, creează premisele unor atitudini care asigură valorizarea batrâneţii, respectarea demnităţii umane şi prevenirea oricăror tendinţe de discriminare sau marginalizare a persoanelor de vârsta a III-a.
Campania "Ajută un batrân să vada mai bine!" îşi propune să aducă în atenţia membrilor comunităţii problematica persoanelor vârstnice abandonate de familie, dar şi să promoveze sentimentul de responsabilitate socială, prin chemarea cetăţenilor la acţiuni de voluntariat.
"Ajută un batrân să vada mai bine !" este o campanie susţinută de MRINI EYE HOSPITAL, prin Proiectul "Oftalmologie de inalta calitate pe teritoriul Dobrogei" demarat in luna Decembrie 2013 prin sustinerea unor cursuri educationale medicale pentru medici cat si pentru pacienti, cu participarea unor personalitati de renume din domeniul oftalmologiei romanesti atat de pe plan local cat si pe plan national.
INSCRIERI SI DETALII : mrinieyehospital@gmail.com
Se va concepe un program zilnic de consultatii incepand din data de 20.01.2013 cand vor fi programati cate 10 pacienti/zi timp de 3 luni. Lista de programari se va face in ordinea solicitarilor si detaliile privind intervalul orar va fi comunicat din timp pe adresa de email.
 
Programare