ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie Constanta

Materiale lentile

Materiale lentile
1. Airwear
O lentilă uşoară şi rezistentă la şocuri pentru siguranţă deplină
Un material adaptat la toate corecţiile, ideal pentru echipamentele folosite în situaţii de risc. Este indispensabil pentru copii. Materialul Essilor Airwear din policarbonat oferă posibilitatea de a avea lentile foarte rezistente, uşoare şi confortabile.

2. Lineis
Un sistem de performanţă high-tech dedicat ametropiilor avansate
Lentila este ultra subţire şi ultra plană, ceea ce permite un confort şi o estetică de neîntrecut. Lineis nu se recomandă pentru monturile fără ramă şi cu fir.

3. Orma
Pentru orice situaţie şi la cel mai bun preţ .Essilor Orma este materialul organic clasic din gama Essilor şi este disponibil la cel mai bun preţ.

4. Ormix
O lentilă subţire şi confortabilă pentru corecţiile mici şi medii .Essilor Ormix oferă posibilitatea de a obţine lentile cu 20% mai subţiri decât lentilele Orma, pentru ochelari mai estetici. Este potrivit pentru orice montură, fără ramă, cu fir sau plastic.

5. Stylis
Eleganţa unei lentile plane şi subţiri .Eficient chiar şi pentru dioptriile mici, materialul Essilor Stylis oferă posibilitatea de a obţine lentile foarte frumoase: foarte fine şi estetice pentru o calitate perfectă a vederii. Este potrivit pentru orice montură, fără ramă, din nylon sau metal.

6. Transitions
Lentile fotocromice mai performate ca niciodată .Lentilele cu tentă variabilă Transitions aduc o diminuare mai mare a reflexiilor orbitoare pentru o vizibilitate mult mai bună. Aceste lentile trebui purtate când vă expuneti razelor soarelui (activităţi în aer liber, sport sau de recreere în aer liber).
 
Programare