ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Craiova
Ştim cu toţii că…

…nicicând în istoria omenirii nu s-au inventat atât de multe medicamente, aparate medicale atât de sofisticate şi de scumpe şi nu s-au vândut atâtea mii de tone de medicamente, dar am atins "performanţa" ca numărul de copii bolnavi cronici să îl egaleze pe cel al adulţilor.

…suntem o generaţie de consumatori de medicamente şi excitante, medicina – chiar dacă doar paliativă sau simptomatică – evoluează continuu şi impresionant dar, dintre toate animalele, suntem singurii care murim înainte de a ne consuma cu totul programul biologic şi doar unul la un milion dintre noi reuşeşte să trăiască o durată apropiată de ceea ce i-a fost hărăzit.

…suntem din ce în ce mai apatici, mai indiferenţi, murim din ce în ce mai tineri şi mai violent, bolnavi la trup, la minte şi suflet, dar nu Timpul ne degradează viaţa, ci obiceiurile greşite şi stilul de viaţă nenatural, hrana poluată şi apa toxică.

Soluţia?

Credem cu atâta tărie că o şansă în plus la viaţă ne este oferită de medicina alternativă şi complementară, încât ne-am dedicat de mai bine de douăzeci și cinci de ani căutărilor unor căi eficiente care să ajute oamenii cât mai mult în efortul lor de a-şi regăsi starea de sănătate, de a-şi vindeca trupul şi sufletul.

Avem o experienţă îndelungată şi, în ultimii 16 ani, am dezvoltat cel mai complex centru ambulatoriu de medicină alternativă şi complementară din Craiova, Centrul de Sănătate „Sf. Grigorie Decapolitul”, în cadrul Fundaţiei cu acelaşi nume.
Este o parte a visului nostru de a crea un loc de vindecare, nu doar de tratament, un loc unde fiecare să găsească soluţii de educare, trezire şi ridicare interioară.
Marele Vis este o clinică departe de poluare, soluţia perfectă pentru cei grav bolnavi.


Suntem singurul loc unde un om bolnav găseşte, reunite sub acelaşi “acoperiş”, mai bine de 20 de tipuri de terapii alternative/complementare – cele mai importante – şi un grup de terapeuţi cu o abordare holistică şi interdiciplinară a problemelor sale, cu rezultate remarcabile şi recunoscute.

Avem
- 9 cabinete de tratament,
- 2 cabinete de evaluare şi consultaţii,
- sală de seminarii şi conferinţe,
- 2 săli de educare şi terapie psihosomatică,
- aparatură de evaluare computerizată a coloanei vertebrale,
- aparatură de evaluare şi tratament informaţional
şi terapeuţi pregătiţi excepţional.

Am reuşit să demonstrăm că nu întotdeauna bolile “incurabile” sunt chiar incurabile şi că oricând se poate face mai mult pentru binele oamenilor. Precum şi că bolile cronice pot avea, totuşi, un sfârşit.

Iar practica internaţională arată că această abordare a problemelor de sănătate este o variantă reală, viabilă şi chiar din ce în ce mai preferată.

Vă aşteptăm cu drag!

Ultimele recomandări de la pacienți:

16-08-2016
Ancuta, 7 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

apelati cu toata increderea la acest centru veti ramane foarte multumiti eu intr-o perioada foarte dificila din viata mea am facut tratamente la acest centru care mi-a redaruit voia de a trai

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare