ROmedic Cabinete medicale Craiova Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Craiova

Medicină alternativă și naturistă în Craiova

CE ÎŢI PUTEM OFERI?

Am ajuns în multe locuri din ţară şi din lume – din oraşele cele mai civilizate ale planetei până în jungla de pe malul Amazonului – mânat de aspiraţia de a cunoaşte şi învăţa mereu altceva, metode de tratament mai vechi sau mai noi, provenite din diverse culturi, continente şi epoci. Le-am învăţat cu bucurie şi sinceritate şi apoi, împreună cu oamenii cu care lucrez, ne-am străduit să fim cât mai buni în folosirea lor.

Am făcut şi facem toate eforturile de a înţelege principiile şi mecanismele fiecărei tehnici sau metode cu care am intrat în contact, pentru a o putea folosi cât mai bine şi evalua cât mai corect, chiar dacă uneori asta a însemnat câţiva ani de muncă. Şi au fost cazuri în care a trebuit să renunţăm la unele dintre ele după mult timp de experimentare, din diverse motive – de la cele care ţin de efecte şi durabilitatea lor în timp, până la considerente de ordin spiritual.

Am ajuns astfel la o anumită înţelegere a complexităţii fiinţei umane, ceea ce ne permite să reuşim să ajutăm în mod real oamenii şi să putem face dovada, cu dosare medicale şi mărturii, că şi această medicină are locul ei pentru o şansă la bine şi la viaţă.

- ENERGOTERAPIE
- CRISTALOTERAPIE PRANICĂ
- HEALING TOUCH
- MEDICINĂ ENERGETICĂ INCASHA – ŞCOALA VILLOLDO „THE FOUR WINDS” – PRACTICI ŞAMANICE DE VINDECARE
- NOESITERAPIE
- PILATES
- PRANIC HEALING
- PROCESUL DE ILUMINARE
- PROCESUL DE EXTRACŢIE
- PSIHOTERAPIE PRANICĂ
- RECONECTAREA (The Reconnection)
- RECUPERAREA ŞI VINDECAREA SUFLETULUI
- REFLEXOTERAPIE
- REIKI USUI RYOHO 7 GRADE
- SOMATOTERAPIE
- TEHNICĂ METAMORFICĂ
- TEHNICĂ RADIANTĂ gr. I, II şi III
- TERAPIA BOWEN (BOWTECH)
- TERAPIE SPIRITUALĂ DE GRUP
- THETA ŞI ALFA HEALING
- VINDECARE RECONECTIVĂ (Reconnective Healing)

- CONSULTAŢII MEDICINĂ DE RECUPERARE
- EVALUAREA COMPUTERIZATĂ A COLOANEI VERTEBRALE
- EVALUARE INFORMAŢIONALĂ ŞI TRATAMENT INFORMAŢIONAL, CU FRECVENŢE RIFE ŞI FRECVENŢE PROPRII
- KINETOTERAPIE, KINETOPROFILAXIE

Îţi punem la dispoziţie programe ACTIVE importante la care poţi să alegi să participi, dezvoltate de centrul nostru în ultimii ani:

1. REFACEREA ŞI MENŢINEREA SĂNĂTĂŢII

2. SOMATOTERAPIE, AUTOCUNOAŞTERE ŞI OPTIMIZARE UMANĂ – poţi veni la şedinţele noastre săptămânale de psiho-somato-terapie să înveţi o gimnastică energetică şi să deprinzi o minimă practică spirituală; tu eşti cel care va hotărî unde va dori să se oprească pe acest drum.

3. MANAGEMENTUL ACTIV AL STRESULUI ŞI TEHNICI DE RELAXARE

4. COPIII ŞI PROFILAXIA TULBURĂRILOR SOMATICE ŞI FUNCŢIONALE: UN SALT CUANTIC ÎNAINTE ÎN EDUCAREA COPIILOR – SĂ PUNEM VINDECAREA ÎN MÂINILE LOR

5. ANTIÎMBATRÂNIRE ŞI REABILITAREA VÂRSTNICILOR

6. Seminarul Programului Oficial de TEHNICĂ RADIANTĂ – RADIANCE TECHNIQUE® AUTHENTIC REIKI® – gradul I şi II, susţinut de Mihai Marin, instructor autorizat de către Asociaţia Internaţională de Tehnică Radiantă, S.U.A, Florida.

7. ROATA VINDECĂRII SUFLETULUI” – un ciclu extraordinar de seminarii care are la bază Roata Medicinii, în care vei pune în practică şi metode străvechi de vindecare ancestrală.

8. Un seminar special, constituit din mai multe părţi, în care scopul principal este primirea şi transmiterea celor 9 ritualuri MUNAY KI – cele mai profunde şi mai transformatoare ritualuri de iniţiere ale căii vindecătorului, unul din cei trei piloni ai învăţăturii medicale străvechi.

Listă servicii:


Medici / terapeuți:

 
Programare