ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Craiova

Vindecarea Reconectivă - Eric Pearl

1. CE ESTE VINDECAREA RECONECTIVĂ?

Vindecarea este revenirea la starea de echilibru. Orice act de vindecare este o combinaţie fizică, mentală, spirituală, emoţională şi probabil a altor câteva aspecte pentru care noi nu avem cuvinte care să le definească. Noi doar le clasificăm conform caracteristicilor predominante.

Vindecarea Reconectivă este o formă de vindecare cu ajutorul palmelor, fără atingerea pacientului, care lucrează cu frecvenţe la care omenirea a avut acces pentru prima dată la sfârşitul secolului trecut.

Aceste frecvenţe ne ajută să ne reconectăm la reţeaua energetica a planetei şi a Universului, la esenţa noastră fundamentală. Existenţa ei reală a fost demonstrată atât în practică, cât şi în laboratoarele ştiinţifice în cadrul studiilor dublu orb aleatorii.

Această formă de energie este iniţiată de terapeut la începutul sesiunii şi continuă să aibă efect mult timp după terminarea şedinţei. Prin simpla participare la această terapie veţi fi pentru totdeauna schimbat, conectat la o formă de energie cu o frecvenţă foarte înaltă.

Vindecarea Reconectivă nu tratează propriu-zis ceva anume. Intenţia în Vindecare Reconectivă este aceea de a vindeca pe toate nivelele.

2. CE REZULTATE PUTEŢI AVEA?

În timp ce mulţi oameni văd rezultatele manifestându-se fizic în mod imediat şi permanent, există puţini oameni care nu prezintă un răspuns evident încă de la început. Aceştia îl pot primi ceva mai târziu, după câteva zile sau săptămâni. Alţii totuşi nu-l primesc niciodată.

Majoritatea vindecărilor sunt permanente. Unele se manifestă imediat, altele evoluează de-a lungul timpului. În majoritatea cazurilor, vindecarea este a voastră şi rămâne cu voi.

Experienţa fiecăruia cu Vindecarea Reconectivă este unică. Vindecările apar adesea instantaneu într-o singură sesiune sau, uneori, după o anumită perioadă de timp.

„Daca eşti norocos, vindecarea ta se va produce exact cum ai anticipat. Dacă eşti foarte norocos, vindecarea se va produce într-un mod la care nici măcar nu ai visat, unul pe care Universul îl are pregătit special pentru tine.”
E. Pearl

3. CE TREBUIE SĂ FACEŢI DVS . ?

În primul rând, să fiţi îmbrăcat cât mai subţire şi mai confortabil şi să nu folosiţi, pe cât posibil, parfum sau alte surse de mirosuri.

Vindecarea se poate manifesta sub diferite forme. Cel mai bun mod de a vă pregati pentru vindecare este de a intra într-o stare de expectativă, fără aşteptări. Aşezaţi-vă pe pat, relaxaţi-vă, închideţi ochii şi observaţi ce se întamplă. Deveniţi observator, dar şi observat.

Nu încercaţi să interveniţi mental în această stare, ci doar să observaţi orice modificare, chiar dacă nu sesizaţi la început niciuna. Pur şi simplu lăsaţi să se întâmple, ca şi cum aţi avea un timp liber apărut neaşteptat.

V-aş sugera să observaţi ce vă vine în minte. Aceasta vă oferă o ocupaţie şi este o modalitate de a elimina stresul apărut atunci când încercăm să nu ne gândim la nimic şi nu ştim cum.

Interiorizaţi-vă. Observaţi percepţiile apărute. Acest fapt vă va ocupa mintea şi nu vă va permite să vă gândiţi la ce ar trebui sau nu ar trebui să faceţi.

Nu respiraţi într-un anumit fel, nu vizualizaţi scene relaxante sau rezultate dorite, nu meditaţi, nu repetaţi mantre şi nu faceţi nimic decât ce v-am menţionat, crezând că v-ar putea ajuta. Nu o să v-ajute! Când sunteţi pregătiţi să renunţaţi la tot ce aţi experimentat anterior şi credeţi că ar putea fi aplicat în această terapie, când ego-ul dumneavoastră poate fi dat la o parte, atunci veţi fi pregătit să experimentaţi diferenţa pe care v-o oferă Vindecarea Reconectivă, ceea ce face reconectarea speciala. Atunci veţi fi pregătit să o primiţi.

4. CUM VOM PROCEDA ?

O singur şedinţă uneori poate fi suficientă. În general sunt recomandate aproximativ 3 şedinţe. Şi, deşi fiecare şedinţă este specială în felul ei, deseori pacienţii relatează trăiri diferite dupa a treia şedinţă.

Vindecarea se poate produce instantaneu, însă înţelegerea şi acceptarea ei de către pacient dureaza ceva timp. Dacă primiţi tot ce vă doriţi din prima, a doua, a treia şedinţă, atunci este momentul să vă abandonaţi şi să permiţeti lucrurilor să se întâmple în dvs. Dacă nu observaţi nimic după a treia şedinţă, atunci Vindecarea Reconectivă nu este metoda potrivită prin care să primiţi ce aşteptaţi în acest moment al vieţii dvs. De asemenea, puteţi renunţa la această terapie pentru a experimenta altceva şi puteţi să vă întoarceţi la ea peste 3, 6 sau chiar 18 luni.

Vindecarea Reconectivă este adesea o experienţă care-ţi schimbă viaţa, utilizând frecvenţe pentru vindecarea trupului, minţii şi sufletului. Total diferita de oricare altă terapie energetică, Vindecarea Reconectivă este mult mai mult decat orice aţi experimentat.

“Frecvenţele Vindecării Reconective sunt vechi… şi ele sunt noi. Sunt vechi deoarece aparţin Universului şi, prin urmare, au existat dintotdeauna … însa sunt noi deoarece ele nu au fost active pe planetă înainte.”
E. Pearl
 
Programare