ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Craiova

Program de Pregătire pentru Naștere, Alăptare și Îngrijirea Nou-Născutului - Cursuri Lamaze şi Doula

Program de Pregătire pentru Naștere, Alăptare și Îngrijirea Nou-Născutului - Cursuri Lamaze şi Doula
Pentru multe cupluri momentul în care își doresc și își planifică un copil este printre cele mai speciale și mai romantice momente din viața lor.

V-ați gândit însă, cât de necesar este să vă pregătiți pentru un moment atât de important din viața voastră? Sau cum puteți face acest lucru?


1). Cursuri de educație prenatală Lamaze:

- Curs Educație Prenatală Lamaze trim. I (săpt. 5-14)

Ați devenit părinți! Cum vă modifică acest lucru viața? , Importanța experienței nașterii, Alegera locului nașterii și a medicului specialist, Anatomia și fiziologia primului trimestru de sarcină, Calcularea datei probabile de naștere, Cum să avem o sarcină sănătoasă, Dezvoltarea intrauterină a fătului în primul trimestru de sarcină , Modificări fizice și emoționale ale mamei și tatălui ...

- Curs Educație Prenatală Lamaze trim. II (săpt. 15-27)

Schimbările fizice și emoționale ale mamei și tatălui în această perioadă, Dezvoltarea intrauterină a fătului în trimestrul II, Semne și simptome care trebuie să ne îngrijoreze, Încep să iau în greutate - unde se "pun" aceste kilograme?, Nutriția în timpul sarcinii, Importanța exercițiului fizic în sarcină, Măsuri de creștere a confortului în sarcină ..

- Curs Educație Prenatală Lamaze trim. III (săpt. 28-40)

Dezvolatarea intrauterină a fătului în trimestrul III, Schimbări fizice și emoționale ale mamei și tatălui, Importanța ultimelor săptămâni de sarcină, Nașterea naturală, Hormonii prezenți la naștere și importanța lor, Travaliul, pre-travaliul și travaliul prematur, Metode de confort în timpul travaliului și importanța lor, Tehnici de respirație în travaliu, Tehnici de relaxare, Durerea din timpul travaliului și rolul ei, Intervenții medicale, Comlicații posibile în travaliu, Anestezia epidurală, Cezariana..

- Curs Naștere Cezariană trim. III (săpt. 28-40)
- Curs Puericultură ( îngrijirea nou-născutului )

2). Doula pentru naștere - întreaga durată a travaliului și câteva ore după naștere.

3). Doula postpartum - oricând după naștere.

4). Masaj pentru echilibrare funcțională pentru gravide.

5). Gimnastică prenatală.

6). Curs Masajul bebelușului pentru părinți.

7). Gimnastica bebelușului de la 0 la 12 luni.
 
Programare