ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihologie Psihologie Bucuresti

Serviciile oferite de acest cabinet se adreseaza tuturor celor care isi propun sa se inteleaga si sa se cunoasca mai bine- pe sine si pe cei din jur, acelora care isi doresc sa se dezvolte personal si interpersonal.
Intr-un mod special, se adreseaza parintilor si copiilor lor. Acelor parinti care sunt preocupati si au deschiderea interioara de a-si imbunatati relatia cu copilul lor sau care intampina dificultati legate de cresterea si educarea unui copil. Intr-un mod particular se adreseaza parintilor ai caror copii se confrunta cu probleme de dezvoltare, de comportament sau emotionale.
Scopul pe care ni-l propunem in cabinetul de psihologie, este acela de a fi alaturi de fiecare parinte care apeleaza la serviciile noastre, de a-l sustine si de a-l ajuta sa-si cunosca si sa-si inteleaga mai bine copilul si modul in care cel mic percepe lucrurile- si aceasta fie pentru ca parintele vrea sa aduca un plus de calitate relatiilor din familie, fie pentru ca el, ca parinte sau copilul se afla intr-o situatie sau perioada dificila din viata.
Atestari
Atestata de Colegiul Psihologilor din Romania, cu drept de libera practica in specialitatea:
- Psihoterapie Adleriana

- Terapie prin Joc si Dramaterapie- in curs
- Consiliere Crestina
- Psihoterapie Cognitiv Comportamentala
- Psihologie Clinica
Licentiata in Psihologie, cu specializare in Psihologie si Sociologie.
Studii postuniversitare
Master - Psihoterapii Cognitiv Comportamentale- Universitatea "Titu Maiorescu"
Formare in Psihoterapie Adleriana- Asociaţia pentru Psihologie şi Psihoterapie Adleriană din România (APPAR)- Bucureşti
Formare in consiliere crestina- Institutul de Consiliere Creştina pentru viaţă şi căsnicie (ICL)- Selimber
Afilieri
Membra a - Colegiul Psihologilor din Romania
Membra a - Asociatiei Psihologilor din Romania
Membra a - Federatiei Romane de Psihoterapie
" Copiii seamana mult cu zmeiele- se staduiesc sa ajunga purtati de aer si, in acelasi timp, au nevoie de stabilitatea unei corzi. Un zmeu nu este conceput pentru a fi tinut in mod posesiv in interiorul casei. Desi separarea este dureroasa, rolul tau de parinte, asa cum a fost conceput de Dumnezeu, este sa-ti pregatesti "zmeul" sa zboare".- June Hunt.

Ultimele recomandări de la pacienți:

13-10-2020
Stanca S, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am apelat la serviciile Adrianei Serban la recomandarea unei bune prietene, careai ii multumesc mult. Eu am mai fost inainte si la alti psihoterapeuti la care nu am mai revenit pentru sedintele ulterioare, insa Adriana prin felul ei naturalde a fi mi-a oferit increderea de care aveam atata nevoie pentru a-mi deschide sufletul si a purta discutii fara niciun impediment. Profesionalismul de care da dovada, calmul, tactul, intelepciunea cu care te asculta si te indruma pentru a-ti gasi singur raspunsurile la intrebarile existentiale pe care le ai, m-a facut ca fiecare sedinta si reiantalnire cu Adriana sa fie asteptate cu nerabdare. Doresc sa afirm ca Adriana mi-a schimbat viata, intr-un moment de cotitura din viata mea. Imi amintesc ca in primele sedinte plangeam si vedeam totul in negru si fara pic de speranta, iar, in mai putin de o luna de zile am incept sa redevin eu, adica o femeie optimista, cu incredere in ea, care sa poata vedea si aprecia realizarile din viata ei. Ii multumesc din suflet Adrianei pentru consilierea de care am beneficiat in cadrul sedintelor din cabinetul ei, acolo unde atmosfera este atat de primitoare si calda, acolo unde alaturi de acest om deosebit simti si prezenta lui Dumnezeu tot timpul, Adriana fiind si o femeie credincioasa. O recomand cu toata increderea pe Adriana, acest om dedicat profesiei sale si care isi iubeste semenii. Am scris aceste cuvinte cu mare sinceritate si din dorinta ca si alte persoane aflate in situatia mea sa cunoasca ca in acest domeniu exista si oameni dedicati si pasionati de a face "minuni" in viata unor oameni care au nevoie de a fi ajutati uneori. Toate cele bune.

14-09-2017
Alina S, 33 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu caldura! si insist sa mergeti la macar o prima sedinta sa va convingeti singur si sa vedeti daca sunteti compatibili cu terapeutul. Rezultatele vin, insa cu rabdare. Asta am invatat-o in terapie :)

02-08-2017
Ana-Maria D., 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Pt mine experienta terapiei e una incurajatoare,ma bucur ca sunt ascultata,ma simt libera si relaxata.E important sa te simti acceptat si incurajat chiar si atunci cind greselile tale de parinte par de "nereparat".Am gasit in acest cabinet sprijinul de care aveam nevoie sa inteleg ca nu trebuie sa fiu un parinte perfect,care sa creeze o lume perfecta pt copilul sau,ci un parinte care sa asculte si sa actioneze potrivit cu nevoia copilului de a fi incurajat sa faca fata unei lumi atit de imperfecte.Am invatat sa ma accept atit pe mine cit si pe ceilalti din jur.Am inteles ca niciodata nu e prea tirziu sa incepi schimbarea in bine,sa vezi unde ai gresit si ce poti face sa schimbi in bine.Pt mine marea provocare a fost ce pot sa fac sa-mi ajut copilul sa aibe mai multa incredere in el,cum sa ii dau curaj sa priveasca viata nu ca pe o lupta deja pierduta,ci ca pe o oportunitate de a-si exercita increderea si curajul.Am invatat cu pasi marunti si inca invatam,exersam si progresele se vad.Multumesc pt toata rabdarea si intelegerea!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare