ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihologie Psihologie Bucuresti

Recomandări de la pacienți

13-10-2020
Stanca S, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am apelat la serviciile Adrianei Serban la recomandarea unei bune prietene, careai ii multumesc mult. Eu am mai fost inainte si la alti psihoterapeuti la care nu am mai revenit pentru sedintele ulterioare, insa Adriana prin felul ei naturalde a fi mi-a oferit increderea de care aveam atata nevoie pentru a-mi deschide sufletul si a purta discutii fara niciun impediment. Profesionalismul de care da dovada, calmul, tactul, intelepciunea cu care te asculta si te indruma pentru a-ti gasi singur raspunsurile la intrebarile existentiale pe care le ai, m-a facut ca fiecare sedinta si reiantalnire cu Adriana sa fie asteptate cu nerabdare. Doresc sa afirm ca Adriana mi-a schimbat viata, intr-un moment de cotitura din viata mea. Imi amintesc ca in primele sedinte plangeam si vedeam totul in negru si fara pic de speranta, iar, in mai putin de o luna de zile am incept sa redevin eu, adica o femeie optimista, cu incredere in ea, care sa poata vedea si aprecia realizarile din viata ei. Ii multumesc din suflet Adrianei pentru consilierea de care am beneficiat in cadrul sedintelor din cabinetul ei, acolo unde atmosfera este atat de primitoare si calda, acolo unde alaturi de acest om deosebit simti si prezenta lui Dumnezeu tot timpul, Adriana fiind si o femeie credincioasa. O recomand cu toata increderea pe Adriana, acest om dedicat profesiei sale si care isi iubeste semenii. Am scris aceste cuvinte cu mare sinceritate si din dorinta ca si alte persoane aflate in situatia mea sa cunoasca ca in acest domeniu exista si oameni dedicati si pasionati de a face "minuni" in viata unor oameni care au nevoie de a fi ajutati uneori. Toate cele bune.

14-09-2017
Alina S, 33 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu caldura! si insist sa mergeti la macar o prima sedinta sa va convingeti singur si sa vedeti daca sunteti compatibili cu terapeutul. Rezultatele vin, insa cu rabdare. Asta am invatat-o in terapie :)

02-08-2017
Ana-Maria D., 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Pt mine experienta terapiei e una incurajatoare,ma bucur ca sunt ascultata,ma simt libera si relaxata.E important sa te simti acceptat si incurajat chiar si atunci cind greselile tale de parinte par de "nereparat".Am gasit in acest cabinet sprijinul de care aveam nevoie sa inteleg ca nu trebuie sa fiu un parinte perfect,care sa creeze o lume perfecta pt copilul sau,ci un parinte care sa asculte si sa actioneze potrivit cu nevoia copilului de a fi incurajat sa faca fata unei lumi atit de imperfecte.Am invatat sa ma accept atit pe mine cit si pe ceilalti din jur.Am inteles ca niciodata nu e prea tirziu sa incepi schimbarea in bine,sa vezi unde ai gresit si ce poti face sa schimbi in bine.Pt mine marea provocare a fost ce pot sa fac sa-mi ajut copilul sa aibe mai multa incredere in el,cum sa ii dau curaj sa priveasca viata nu ca pe o lupta deja pierduta,ci ca pe o oportunitate de a-si exercita increderea si curajul.Am invatat cu pasi marunti si inca invatam,exersam si progresele se vad.Multumesc pt toata rabdarea si intelegerea!

06-12-2016
Irina, 37 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Pe langa atmosfera primitoare si calda a cabinetului ( parte din terapie ), atitudinea cu care eram / sunt intampinata ma face sa revin cu drag in singurul loc in care pot avea certitudinea ca sunt ascultata activ si,mai ales, inteleasa (pentru ca dupa prag asteapta o persoana inzestrata (si) cu intelect capabil de o profunzime rara .Cu ajutorul acestor intalniri ,printre alte castiguri, este acela de a ma cunoaste tot mai mult,de a ma aprecia corect, de a- mi oferi atentie si iubire mie insami cu naturaletea cu care o fac fata de altii .Din fericire nu ma simt dependenta de nimeni si nimic ( afara de Dumnezeu ) ,insa consider ca independenta aceasta o pot cladi cu caramizile puse la dispozitie...si ca ,la randul meu ,sunt o caramida pentru altii .As adauga un citat foarte potrivit - ,, Prieten este cel care te ajuta sa nu mai ai nevoie de el .,, A face psihoterapie este de fapt a-ti descoperi potentialul .


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci vă rugăm să ne oferiți o recomandare!
 
Programare