Cont firmă medicală (produse medicale)
Abonament Gold

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 

Informații privind firma dvs:

Așa cum doriți să apară listarea în cadrul Indexului Medical ROmedic. Mai multe informații veți putea adăuga ulterior, după logare în cont(pasul următor).
Denumire:
CIF / CUI:
Județ:
Localitate:
Adresa:
Telefon:
   
Acord: Am citit și sunt de acord cu termenii Contractului
Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile
Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale de către ROmedic.ro

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Popovici Aida - Cabinet de Psihologie popovici aida, Popovici Aida - Cabinet de Psihologie (Constanta)
Membru ROmedic din 30-06-2010

ROMEDIC a fost prima mea colaborare in materie de promovare. Impactul a fost maxim, am devenit vizibila intr-o lume a profesionistilor din domeniul serviciilor de sanatate. Le doresc sa creasca mari, asa cum si ei ne-au ajutat pe noi... sa crestem.

Testimonial
Cabinet Individual de Psihologie Dragotoniu Laura Cristina Dragotoniu Laura Cristina, Cabinet Individual de Psihologie Dragotoniu Laura Cristina (Timișoara)
Membru ROmedic din 23-06-2016

Mulțumesc pentru această inițiativă. Este minunat când ești într-un parteneriat în care te simți susținut permanent de o persoană amabilă, pricepută (nu de un robot :) ), în care eficiența se arată deja din primele luni, iar profesionalismul este evident încă de pe pagina principală. În urma acestei colaborări, mulți clienți au găsit calea spre serviciile cabinetului înscris.
Recomand și pe această cale ROmedic, cu sufletul larg deschis și cu toată încrederea!

Testimonial
Anescu Cristina - Cabinet Individual de Psihologie Cristina Anescu, Anescu Cristina - Cabinet Individual de Psihologie (Bucuresti)
Membru ROmedic din 18-10-2015

Site-ul ROmedic.ro mi-a fost recomandat de catre un alt coleg psiholog pentru promovarea activitatii cabinetului. Sunt multumita ca am ales aceasta colaborare care s-a dovedit benefica - am primit servicii de calitate si sprijun din partea echipei profesioniste.

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)