Cum afectează alimentația potența: ingrediente afrodisiace pentru bărbați

©

Autor:

Cum afectează alimentația potența: ingrediente afrodisiace pentru bărbați

Un stil de viață echilibrat înseamnă, de multe ori, o viață sexuală sănătoasă. Din acest punct de vedere, alimentația are un rol important pentru potența masculină. Există o serie de fructe, legume și extracte din plante care au, pe termen lung, un rol benefic asupra libidoului, dar și o alternativă naturală bazată pe un mix de plante cu miere, pentru bărbații care doresc efecte rapide.
Așa cum se recomandă și în cazul întăririi sistemului imunitar, o alimentație corectă poate contribui la prevenirea problemelor specifice funcției erectile, dar și duratei actului sexual.


Obiceiuri alimentare de evitat pentru un libido sănătos

Apetitul sexual scăzut poate duce la limitarea vieții intime, implicit la dezechilibre hormonale. De aceea, este recomandată identificarea obiceiurilor alimentare potrivite pentru sănătate cât și eliminarea celor nepotrivite, precum:

 

  • Alimente care conțin grăsimi saturate - acestea cresc nivelul colesterolului rău. Valorile colesterolului rău influențează fluxul de sânge care ajunge la organele genitale masculine.
  • Alimente procesate – cantitățile mari de alimente procesate din dietă pot declanșa probleme la aparatul reproducător. Printre acestea se numără alimentele congelate, laptele pasteurizat, conservele, snacks-urile ambalate și carnea procesată (mezeluri).
  • Consum de alcool - excesul de alcool poate avea un impact asupra aptitudinilor sexuale, cauzând dificultăți de erecție, probleme în atingerea orgasmului și ejaculare prematură.


Îmbunătățirea potenței prin intermediul alimentației potrivite

Printr-o alimentație adecvată sunt stimulate sistemul circulator și cel nervos care, la rândul lor, declanșează stimularea senzorială, îmbunătățesc circulația sângelui prin artere și cresc nivelul fluxului sanguin înspre aparatul reproducător. Cu cât aceste obiceiuri sunt implementate mai devreme, în cazul bărbaților tineri, cu atât organismul lor va răspunde mai bine.


Iată care sunt cele mai recomandate alimente și extracte din plante pentru potența masculină:  • Ghimbirul -  datorită proprietăților afrodisiace, acesta ajută la îmbunătățirea circulației sanguine și la stimularea sistemului cardiovascular, contribuind astfel la creșterea libidoului.
  • Mierea polifloră -  e cunoscută pentru proprietățile sale afrodisiace. Consumul regulat de miere ajută la vitalitatea sexuală. În plus, reglează nivelul de estrogen și testosteron din organism.
  • Tribulus terrestris - ajută la creșterea performanțelor sexuale la un nivel peste medie. Această plantă este un afrodisiac puternic și crește nivelul de testosteron, hormonul masculin principal care stimulează erecția și excitarea.
  • Palmier pitic - este cel mai cunoscut remediu pentru problemele de prostată și îmbunătățește libidoul la bărbați considerabil.
  • Roșcova - pudra de roșcove un aliment foarte valoros din punct de vedere nutrițional, bogat în antioxidanți. Scade colesterolul rău, îmbunătățește digestia și crește libidoul la bărbați.

 

Acestea au efect afrodiziac asupra organismului, în special la bărbaţi, ele fiind responsabile pentru îmbunătăţirea potenţei.
Pot fi consumate fără griji în sucuri naturale sau suplimente. Însă, consumate individual, alimentele și extractele din plante au efecte semnificativ reduse comparativ cu un amestec din ingrediente afrodisiace. Administrate împreună, ele își pot amplifica efectul.


uPotent, spre exemplu, nu doar că este realizat pe baza acestor extracte de plante, ci oferă o perspectivă asupra eficacității. Efectele sale se cunosc după numai 30 de minute de la administrare.


Beneficiile suplimentului pentru potență uPotent

Suplimentele pentru potență pot oferi bărbaților imboldul de care au nevoie, atunci când se simt obosiți sau lipsiți de dorință sexuală, respectiv atunci când nu se simt siguri pe forțele proprii.


uPotent se comercializează sub formă de pastă dintr-un mix de plante afrodisiace cu miere, la plic sau la borcan. Mierea polifloră, tribulus terrestris, roscova, ghimbirul, ginsengul roșu sunt doar câteva din ingredientele care compun acest mix afrodisiac. Un plic de 10g conține o concentrație de substanțe active de până la 10 ori mai mare decât în cazul unei pastile.


Pentru rezultate optime, este recomandată administrarea uPotent la cel puțin 1 oră după ultima masă, însă fără a se depăși cantitatea de 10g la 24h.


uPotent nu are reacții adverse și ambii parteneri se pot bucura de rezultate pe măsura așteptărilor. Efectele se resimt și a doua zi de la administrare, iar suplimentul nu se administrează ca tratament, ci doar la nevoie.


Data actualizare: 29-06-2023 | creare: 29-06-2023 | Vizite: 110
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!