Cum să slăbești eficient și sigur

©

Autor:

Cum să slăbești eficient și sigur
A slabi nu este doar un scop pe care unele persoane și-l propun din dorința de a arăta bine. A slabi este o necesitate pentru sănătatea acelor persoane. Și nu vorbim despre 4-5 kg în plus, care adesea sunt ușor de dat jos. Vorbim despre obezitate.

Ce este obezitatea?

Obezitatea înseamnă a cântări mai mult decât este sănătos pentru o anumită înălțime. Obezitatea este o boală gravă și cronică. Poate duce la alte probleme de sănătate, inclusiv diabet, boli de inimă și unele tipuri de cancer.


Persoanele cu obezitate sunt mai predispuse la probleme de sănătate precum:
-Glicemie crescută sau diabet.
-Hipertensiune arterială.
-Nivel ridicat de colesterol și trigliceride în sânge.
-Atacuri de cord din cauza bolilor coronariene, a insuficienței cardiace și a accidentului vascular cerebral.
-Probleme osoase și articulare. Mai multă greutate exercită presiune asupra oaselor și articulațiilor. Acest lucru poate duce la osteoartrita, o boală care provoacă dureri articulare și rigiditate.
-Apnee în somn sau pauze în respirație în timpul somnului. Acest lucru poate provoca oboseală sau somnolență în timpul zilei, o atenție redusă și probleme la locul de muncă.
-Litiază biliară și probleme hepatice.
-Unele tipuri de cancer.

Poate fi controlată greutatea?

Greutatea, cu disciplină și anumite metode, poate fi controlată. Mulți vor spune că este suficientă o dietă echilibrată. Este adevărat…în parte.Consumul unei alimentații echilibrate care ne face să ne simțim mai bine și ne poate ajută să slăbim puțin ne împinge uneori să facem greșeli neintenționate. De aceea, unul dintre primii pași pe care trebuie să-i facem, ori de câte ori începem o dietă pentru a pierde în greutate, este să ne consultăm cu medicul nostru sau cu un specialist. Dacă încercăm să ascultăm toate sfaturile pe care le primim, va fi imposibil să includem toate alimentele care sunt bune sau care ne pot ajuta să slăbim. Uneori, putem face chiar greșeli.

De aceea, pe lângă o alimentație cumpătată, am putea spune, stabilită cu ajutorul unui medic, putem ajuta organismul cu Dieta Elvețiană. Este vorba despre caramele masticabile, pe care persoană în cauză trebuie să le consume pe parcursul a 4 săptămâni. Vom găsi astfel de pastile de slabit recomandate de medici, Aceste tablete sunt recomandate inclusiv de renumitul medic Mazourick. Domnia sa este doctor în medicină și expert cunoscut în domeniul nutriției sănătății. Este autorul a 86 de lucrări științifice și deține peste 100 de brevete în 33 de țări. În cartea sa "Nutriție Intuitivă, Cum să slăbiți garantat", pe care o vei primi la achiziționarea acestui kit, explică beneficiile acestei diete, precum și beneficiile fibrelor conținute în caramelele pentru slăbit.

Ce rol au fibrele în lupta pentru a pierde kilogramele în plus?

Fibrele îmbunătățesc tranzitul intestinal, favorizează o absorbție mai scăzută a zaharurilor ceea ce ne face să adăugăm mai puține calorii, produc o senzație mai mare de sațietate și îmbunătățesc flora intestinală. De asemenea, întârzie intrarea nutrienților în fluxul sanguin și, prin urmare, indicele glicemic este redus. Datorită tuturor acestor beneficii, este întotdeauna indicat să includem fibre în alimentația noastră. Totuși, o dietă bogată în fibre nu înseamnă a include în alimentația noastră fibre în exces. Tabletele masticabile pot fi suficiente, alături de o dietă propusă de un medic specialist. De ce? Un exces de fibre poate fi dăunător și poate înfunda tractul digestiv. Pe lângă un echilibru constant în ceea ce ingerma, trebuie să îți spunem că  este necesar să consumăm suficientă apă.

Cum funcționează tabletele masticabile?

Aceste Pastile de Slăbit Elvețiene Kit Faza 1 au rolul de a regla digestia persoanei care dorește să slăbească. Trebuie să consumi o astfel de tabletă cu un pahar de apă (minim 250 ml) atunci când apare senzația de foame. Fibrele dietetice din aceste tablete vor absorbi o parte din apă, crescând în volum. Practic tabletele se extind în stomac și, în decurs de 15-30 de minute, receptorii bariatrici trimit un semnal de sațietate creierului. Vei avea senzația că stomacul este plin. Foamea, pofta de mâncare și apetitul vor fi suprimate pentru o perioada de timp. Cu o senzație de foame mai mică, vei putea să-ți controlezi porțile și să mănânci mult mai puțin. De asemenea, aceste tablete pot fi bune și pentru a regla digestia, putând fi folosite ca supliment alimentar.
 
Studiile clinice au demonstrat că aceste tablete chiar funcționează. Cei care au folosit tabletele din Dieta Elvețiană au slăbit peste 5 kg într-o perioadă de 4 săptămâni, cu o medie de peste 3 kg.

Partea bună la acest Kit de slăbit este că nu ne sunt introduse în organism substanțe dăunătoare, totul fiind natural 100% și fabricat în Elveția, țară care este recunoscută pentru exigența în tot ceea ce produce și oferă consumatorilor. Aceste tablete nu fac altceva decât să îți educe stomacul să mănânci mai puțin, să controlezi porțiile și să ai o digestie normală. Achiziționează acest kit unde vei avea tablete pentru 4 săptămâni, dar și cartea doctorului Mazourick, “Nutriția Intuitivă. Cum să Slăbiți Garantat”, o carte tradusă în peste 18 limbi.

În concluzie

Putem spune că fibrele au multiple beneficii și este recomandat consumul lor zilnic, fără a depăși o anumite cantitate. Consumul de tablete și alimentația trebuie făcute în mod echilibrat, astfel încât slăbirea să se facă treptat și fără a crea un dezechilibru în alte aspecte ale sănătății. Și nu uita să bei multă apă, pentru a rămâne mereu hidratat!


Data actualizare: 08-12-2022 | creare: 08-12-2022 | Vizite: 255
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!