ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină sportivă Medicină sportivă Bucuresti

CENTRUL MEDICAL DR TIRON este un centru de referinta in POSTUROLOGIE si OZONOTERAPIE .

 

Servicii oferite:
- POSTUROLOGIA - ajuta la rezolvarea urmatoarelor patologii: picior plat sau cav, spina calcaneana, picior valg sau var, genunchi valg sau var, genunchi flessum sau recurvatum,"strabism" convergent si divergent al rotulei, asimetria centurilor scapulare si/sau pelvice, hiperlordoza si/sau hipercifoza a coloanei, scolioza "ascendenta" a oricarui segment al coloanei,; ocluzii dentare "ascendente", dispozitia asimetrica a tesuturilor adipoase si a tesuturilor moi, circulatie venoasa si limfatica defectuasa.
Pozitia piciorului in statica sau in mers nu este una pasiva. Ea este determinata de un "˜soft al supersofisticatului computer care este creierul uman.Acest "˜soft este perfectibil si in aceasta consta inovatia conceptului POSTUROTEST.
Apelati la noua strategie de diagnosticare computerizata si la un produs de inalta calitate conceptul POSTUROTEST

 

- OZONOTERAPIA modernă reduce major si rapid durerea acuta si cronica si nu are efecte adverse; Este recomandata in afecţiuni reumatologice: artroze, discopatii, hernia de disc vertebral; afectiuni inflamatorii ale articulaţiilor, tendinite, bursite, fibromialgii, contracturi musculare; afecţiuni cardiovasculare; în tratamentul complicaţiilor diabetului zaharat; afecţiuni gastro-intestinale şi hepato-biliare - ozonul restabileşte flora intestinală, regenerează mucoasa, influenţează negativ dezvoltarea Helicobacterului pilori; afecţiuni dermatologice şi medicină estetică: vergeturi, riduri, celulită, tratament anti-aging; pentru creşterea perfomanţelor fizice şi intelectuale; prevenţia şi tratamentul unor afecţiuni neurodegenerative: Boala Alzheimer, Boala Parkinson, scleroza multiplă, scleroza amitrofică, recuperarea post AVC dar şi recuperarea după orice trumatism al SNC.
Ozonoterapia reduce consumul de medicamente şi consecutiv reduce reacţiile secundare, alergice, aparitia contraindicatiilor si a efectelor contrare provocate de acestea. Reduce sau inlocuieste medicamentele scumpe sau care lipsesc din farmacii. Imbunătăţeşte substanţial calitatea vieţii şi creşte speranţa de viaţă la bolnavii cronici.
- Perfuzii cu aminoacizi / fosfolipide / minerale / vitamin lipo si hidro solubile
- Injectii cu glutation
- PRP
- Analiza Minerala Tisulara
- Osteopatie
- Ortopedie si Traumatologie de sport

 

Oferim servicii medicale in urmatoarele orase: Bucuresti, Brasov (tel. 0268423600 - str. Vidin, nr. 30), Constanta, Iasi, Pitesti (str. Ion Campineanu 9, tel. 0742709446 ) , Ploiesti (str. Gheorghe Doja, nr 183, tel. 0723214304), Bistrita (tel. contact 072250084), Craiova, Galati

Ultimele recomandări de la pacienți:

31-05-2022
Dutu, 53 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Signal Iduna nu deconteaza tratamentul deoarece pe parafa medicului care mi-a facut tratamentul scrie "medic primar medicina de familie" !?!?!?
Trebuie sa fie parafa de medic terapeut. La Pitesti unde am facut prima sedinta de oxigen-ozonoterapie articulara, cervicala si lombara se poate pune stampila pe raportul medical de cstre un medic terapeut? Am adigurare medicala si de tratament de recuperare prin Signal Iduna si nu pot face decontul. Multumesc.

13-07-2021
Veisman, 63 ani

Părerea generală: Mulțumit

Siguranță & vindecare.

20-11-2020
Barbulescu Gheorghe, 60 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am o serie de afectiuni ale coloanei vertebrale,neuro chirurgul mi-a recomandat sa fac orice dar sa ma feresc de operatie deoarece nu este neaparat o solutie decat in anumite cazuri cand simtomele tind sa duca la aparitia unor handicapuri locomotorii,asa am ajuns la clinica dr. tiron unde surpriza,probleme ne rezolvate prin fizioterapie sau electroterapie,sau rezolvat cu ozon.Prima problema a fost o amorteala a degetelor maanii stangi care a disparut la a cincia sedinta si eu am remas mut deuimire.Multumesc.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare