ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină internă Medicină internă Bucuresti
CENTRUL MEDICAL DR TIRON este un centru de referinta in POSTUROLOGIE si OZONOTERAPIE .
Servicii oferite :
- POSTUROLOGIA - ajuta la rezolvarea urmatoarelor patologii: picior plat sau cav, spina calcaneana, picior valg sau var, genunchi valg sau var, genunchi flessum sau recurvatum,"strabism" convergent si divergent al rotulei, asimetria centurilor scapulare si/sau pelvice, hiperlordoza si/sau hipercifoza a coloanei, scolioza "ascendenta" a oricarui segment al coloanei,; ocluzii dentare "ascendente", dispozitia asimetrica a tesuturilor adipoase si a tesuturilor moi, circulatie venoasa si limfatica defectuasa.
Pozitia piciorului in statica sau in mers nu este una pasiva. Ea este determinata de un "˜soft al supersofisticatului computer care este creierul uman.Acest "˜soft este perfectibil si in aceasta consta inovatia conceptului POSTUROTEST.
Apelati la noua strategie de diagnosticare computerizata si la un produs de inalta calitate conceptul POSTUROTEST www.posturotest.ro

- OZONOTERAPIA modernă reduce major si rapid durerea acuta si cronica si nu are efecte adverse; Este recomandata in afecţiuni reumatologice: artroze, discopatii, hernia de disc vertebral; afectiuni inflamatorii ale articulaţiilor, tendinite, bursite, fibromialgii, contracturi musculare; afecţiuni cardiovasculare; în tratamentul complicaţiilor diabetului zaharat; afecţiuni gastro-intestinale şi hepato-biliare - ozonul restabileşte flora intestinală, regenerează mucoasa, influenţează negativ dezvoltarea Helicobacterului pilori; afecţiuni dermatologice şi medicină estetică: vergeturi, riduri, celulită, tratament anti-aging; pentru creşterea perfomanţelor fizice şi intelectuale; prevenţia şi tratamentul unor afecţiuni neurodegenerative: Boala Alzheimer, Boala Parkinson, scleroza multiplă, scleroza amitrofică, recuperarea post AVC dar şi recuperarea după orice trumatism al SNC.
Ozonoterapia reduce consumul de medicamente şi consecutiv reduce reacţiile secundare, alergice, aparitia contraindicatiilor si a efectelor contrare provocate de acestea. Reduce sau inlocuieste medicamentele scumpe sau care lipsesc din farmacii. Imbunătăţeşte substanţial calitatea vieţii şi creşte speranţa de viaţă la bolnavii cronici www.asociatia-ozonoterapie.ro

- Perfuzii cu aminoacizi / fosfolipide / minerale / vitamin lipo si hidro solubile
- Injectii cu glutation
- PRP

- Analiza Minerala Tisulara

- Osteopatie

- Ortopedie si Traumatologie de sport

Oferim servicii medicale in urmatoarele orase : Bucuresti, Brasov ( tel 0268423600 - str. Vidin nr 30) , Constanta , Iasi, Pitesti ( str. Ion Campineanu 9, tel. 0742709446 ) , Ploiesti ( str. Gheorghe Doja nr 183 ; tel 0723214304), Bistrita ( tel contact 0722500841) , Craiova , Galati .

Ultimele recomandări de la pacienți:

25-07-2017
Daniel Stan, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu multa caldura serviciile cabinetului.
Atat dl. dr. Tiron cat si dna dr. Marcvart sunt specialisti de nadejde pentru cei care au probleme, sfaturile sunt date cu mult calm, dand incredere, iar explicatiile sunt pertinente si acoperitoare. Se vede pe dansii ca muncesc din pasiune si respect pentru profesie si oameni.

31-05-2017
Teleoaca Anca-Irinel, 48 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Deja am recomandat acest Centru Medical pentru respectarea programărilor şi a serviciilor impecabile. Un zâmbet cald oferã întotdeauna încredere pacienților şi o punte de comunicare despre problemele pentru care se află la doctor.

17-04-2017
Cristina Tom, 50 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O echipa de un inalt profesionalist care stabileste diagnosticul intr-un timp foarte scurt si care intr-adervar stie sa comunice cu pacientrul Diagnosticul a fost corect iar terapia si solutia gasita a fost rezolvat o multime de probleme pe termen lung. recomand clinica tuturor prietenilor mei dar si celor care cauta o solutie pentru durerile de spate care la mine au disparut.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!