ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină internă Medicină internă Bucuresti

Recomandări de la pacienți

13-07-2021
Veisman, 60 ani

Părerea generală: Mulțumit

Siguranță & vindecare.

20-11-2020
Barbulescu Gheorghe, 57 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am o serie de afectiuni ale coloanei vertebrale,neuro chirurgul mi-a recomandat sa fac orice dar sa ma feresc de operatie deoarece nu este neaparat o solutie decat in anumite cazuri cand simtomele tind sa duca la aparitia unor handicapuri locomotorii,asa am ajuns la clinica dr. tiron unde surpriza,probleme ne rezolvate prin fizioterapie sau electroterapie,sau rezolvat cu ozon.Prima problema a fost o amorteala a degetelor maanii stangi care a disparut la a cincia sedinta si eu am remas mut deuimire.Multumesc.

04-10-2019
Silvesan Ioan, 87 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Organizarea, consultația,recomandările pt.viitor pe înțelesul meu.
Am convingerea ca tratamentul îmi va fi folositor. Am încredere.

09-05-2019
Morosanu Alina, 39 ani

Părerea generală: Indecis

28-01-2019
Lipianu, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Aceasta clinica este locul in care intelegi ce se intampla cu tine si in care ti se explica ce urmeaza sa ti se faca pentru a-ti fi benefic pe termen lung.
Am facut Ozonoterapie si Analiza Tisulara , am fost sceptica la inceput , dar au trecut 3 ani de atunci si sunt bucuroasa ca am scapat de durerile de cap care mi-au controlat viata cam 16 ani.
Stiu ca tratamentul este poate costisitor , dar am scapat de multele medicamente pe care le luam ca pe bomboane.
Eu am facut 14 sedinte de ozonoterapie si sunt bucuroasa ca am gasit aceasta rezolvare , dupa lungi ani de chin.
Recomand cu incredere clinica domnului doctor Stefan TIRON

25-07-2017
Daniel Stan, 52 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu multa caldura serviciile cabinetului.
Atat dl. dr. Tiron cat si dna dr. Marcvart sunt specialisti de nadejde pentru cei care au probleme, sfaturile sunt date cu mult calm, dand incredere, iar explicatiile sunt pertinente si acoperitoare. Se vede pe dansii ca muncesc din pasiune si respect pentru profesie si oameni.

31-05-2017
Teleoaca Anca-Irinel, 51 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Deja am recomandat acest Centru Medical pentru respectarea programărilor şi a serviciilor impecabile. Un zâmbet cald oferã întotdeauna încredere pacienților şi o punte de comunicare despre problemele pentru care se află la doctor.

17-04-2017
Cristina Tom, 53 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O echipa de un inalt profesionalist care stabileste diagnosticul intr-un timp foarte scurt si care intr-adervar stie sa comunice cu pacientrul Diagnosticul a fost corect iar terapia si solutia gasita a fost rezolvat o multime de probleme pe termen lung. recomand clinica tuturor prietenilor mei dar si celor care cauta o solutie pentru durerile de spate care la mine au disparut.

11-05-2016
Popa Marian, 70 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Este o relatie cu totul speciala ; medic- pacient. Consultatia ,deosebita. Domnul doctor Tiron, dovedeste respect si intelegere fata de pacient; explicand cu rabdare metodele de tratament si rezultatele terapiei cu ozon. De asemeni , dl. doctor da sfaturi foloositoare privind modul de comportare post terapie. Tot personalul da dovada de inalt profesionalism si altruism. Multumesc si recomand cu caldura, clinica Dr. Tiron !


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare