3

drvacarumarius

Acest utilizator poartă marca de "Colaborator pe Forumul ROmedic" și are identitate confirmată de medic sau alt tip de terapeut (psiholog, dietetician, kinetoterapeut etc).

Dr. Vacaru Marius

  • Profesie: medic stomatolog -competenta implantologie dentara
  • Specialitatea: Stomatologie
  • Competențe: Master proteze scheletizate, Competenta implantologie orala an 2008, Specializare radioimagistica dentomaxilofaciala
  •  
  • Loc de muncă: CMI MARIODENT
  • Localitate: Iasi
  • Adresa: Bld. Socola nr.17
  • Website: www.implantdentariasi.ro
  • Telefon programări: 0232255671
Anestezia generala intravenoasa

Anestezia furnizata la pacientii acestui cabinet este o anestezie generala intravenoasa completata cu una sau mai multe tehnici de anestezie loco regionale. Anestezia este administrata de dr. Munteanu Valentin, medic primar anestezist cu o bogata experienta profesionala.

Aceasta anestezie generala intravenoasa confera pacientului siguranta si confort in timpul interventiei, de asa maniera incat sa depaseasca momentul dificil al interventiei fara teama si complet fara durere.

Pentru ca aceasta anestezie sa se desfasoare in cele mai bune conditii, pacientul are o discutie prealabila cu medicul anestezist, discutie in care il informeaza despre antecedentele sale patologice si anestezice, desprte bolile cronice prezente si tratamentele medicamentoase pe care le urmeaza, pentru ca medicul anestezist sa isi poata face un plan anestezic personalizat pentru pacientul ce urmeaza a fi anesteziat. De asemenea pacientul primeste de la medicul anestezist un e-mail in care i se prezinta analizele pe care urmeaza sa le faca in vederea interventiei si a anesteziei si regimul alimentar pe care trebuie sa il urmeze in preziua cat si in ziua anesteziei.

La debutul anesteziei pacientului i se instaleaza la mana stanga un cateter venos, pe care vor fi administrate medicamentele anestezice pe toata durata interventiei. Acestea sunt hipnotice, analgetice, antiinflamatorii, antiemetice, antibiotice, solutii hidroelectrolitice perfuzabile. Pe toata durata anesteziei pacientului ii sunt monitorizate functiile vitale precum electrocardiograma, frecventa cardiaca si respiratorie, tensiunea arteriala, saturatia periferica in oxigen, toate aceste lucruri fiind facute pentru ca anestezia si interventia stomatologica sa se desfasoare in deplina siguranta pentru pacient.

La sfarsitul anesteziei medicul anestezist ii face pacientului un plan de tratament analgetic pentru urmatoarele 5 zile postoperatorii, de asa maniera incat pacientul dupa interventie sa nu aiba durere ci o stare de confort si bine.

Echipa anestezica formata din medic si asistenta de anestezie este dotata cu toate medicamentele si aparatura necesara administrarii anesteziei in ambulatoriu, in conditii de siguranta si confort deplin pentru pacient.
 
 
 
Incarcare...