868

Pescaru Valentin

Acest utilizator poartă marca de "Colaborator pe Forumul ROmedic" și are identitate confirmată de medic sau alt tip de terapeut (psiholog, dietetician, kinetoterapeut etc).

Psiholog Pescaru Valentin

  • Profesie: psiholog-psihoterapeut-sexolog
  • Specialitatea: Psihologie
  • Competențe: psiholog-psihoterapeut-sexolog
  •  
  • Loc de muncă: Spitalul de Psihiatrie Titan
  • Localitate: Bucuresti
  • Adresa: Bucuresti
  • Website: www.psihologultau.net
  • Telefon programări: 0745074845
Activitate profesionala:
Psiholog clinician in cadrul Spitalului de Psihiatrie Titan "Dr.Constantin Gorgos" din anul 2007. Activitatea mea consta in:
a) examinarea psihologica, evaluarea starii de sanatate mintala, diagnosticul clinic al persoanelor cu diverse probleme de sanatate.
b) examinarea persoanelor pentru dosarul de pensionare, pentru Comisia de expertiza, (dementa, Alzheimer, etc.)
Psihoterapie/consiliere psihologica pentru bolnavii internati in sectia cu paturi a spitalului sau recomandati de medicii de familie sau alte specialitati
Psihoterapie de grup in cadrul spitalului cu persoane cu diverse probleme ce au nevoie de sprijin (fara a fi in situatie de boala mintala).
Psihoterapie de grup cu persoane (tineri) cu dificultati de socializare
Psihoterapeut de orientare psihanalitica din anul 2007, in cadrul unei clinici specializate in psihologie si psihoterapie din Bucuresti - Clinica Aquamarin
Sexolog - terapeut pentru tulburarile sexuale, terapie individuala sau de cuplu

Informatii suplimentare
Autor a numeroase articole pe teme legate de psihologie, psihoterapie si sexologie, in ziare, reviste, siteuri de specialitate si de larg tiraj/audienta (Cosmopolitan, Lumea Femeilor, Adevarul, Infomedical, Info-sanatate, Libertatea pentru femei, Romedic etc.); colaborator constant al acestora.
Colaborator al unor emisiuni de televiziune cu larga audienta
Organizator constant al unor evenimente si workshopuri pe teme legate de psihologie, psihoterapie si sexologie
Initiator si sustinator al unui program de practica in psihologie clinica pentru studentii si masteranzii facultatilor de psihologie
Proprietar al siteurilor www.psihologultau.net, www.psihoterapeutultau.net, www.sexologultau.net- specializate in promovare, informare si educare in domeniul psihologiei, psihoterapiei si sexologiei
Trainer-colaborator al Fundatiei pentru Schimbari Democratice pentru cursul "Abordarea psihologica a procesului de mediere"
Dezvoltator al singurelor aplicatii pentru smartphone si tableta dedicate tratarii anxietatii, atacurilor de panica si depresiei: Fara Anxietate; Fara Depresie (disponibile prin Google Play)