11001

Mr. Nick

Acest utilizator nu are identitate confirmată de către ROmedic. În cazul în care sunteți medic/terapeut, răspundeți pe forum și doriți să vă confirmăm identitatea vă rugăm să ne contactați la 0332 414 747.
  • Vârsta: 34 ani
  • Locație: Ilfov
  • Profesie: OM
Mă puteți găsi pe Facebook: https://www.facebook.com/mr.nick3101/

Draga user ROmedic, problemele de sanatate, in general, sunt profunde si nu se trateaza dupa ureche. NU este de ajuns sa iei un supliment X si o tinctura Y pentru ca o afectiune sa se vindece peste noapte. Orice problema de sanatate, fie ea de natura fizica sau psihica/mintala, trebuie abordata intr-o maniera holistica, profesionista si responsabila. Indiferent de problema de sanatate pe care o ai, lucrurile trebuie abordate intr-o maniera holistica:

1. Sa afli care sunt deficientele tale nutritionale (carentele duc in timp, mai devreme sau mai tarziu la dezechilibre, simptome, sindroame si boli; exemple: carenta de vitamina B1 produce boala Beriberi, carenta de vitaminele B9 si B12 produce un tip de anemie, etc.).

2. Care este tipul tau metabolic si ce ar fi bine sa mananci la momentul PREZENT. Ce iti face bine si ce nu. Intolerantele si alergiile alimentare iti pot dezechilibra foarte rau organismul, nu este de glumit cu asa ceva.

3. Cum stai cu toxinele. Care este nivelul de metale grele, plastice (ftalati), radiatii, DDT, neurotoxine, xenoestrogeni sintetici, etc, din corpul tau. Cum poti scapa de ele.

4. Cum stai cu metilarea? Metilarea este un proces extrem de complex care are loc in fiecare secunda in orice celula din corpul tau. Ea defineste cine esti, cum te simti, de ce esti intr-un fel sau altul. Functionarea corecta a metilarii depinde de multi nutrienti, vitamine, enzime. Cand lipseste un element din acest ciclu, regenerarea altora in cadrul procesului de metilare va fi compromisa, astfel ca se vor crea blocaje foarte mari in corp. Uneori capacitatea de metilare este grav compromisa, fiind afectata enorm si capacitatea corpului de a se detoxifia! Multi oameni care se imbolnavesc de cancer, schizofrenie, tulburare obsesiv-compulsiva, scleroza, etc. stau extrem de prost cu metilarea. E doar un exemplu ca sa intelegi cat de important este sa afli aceste lucruri, pentru ca ele au un impact major asupra sanatatii tale.

5. Nu cumva suferi de vreo infectie bacteriana, virala sau fungica nediagnosticata, in special la nivel intestinal? Flora intestinala (lactobacilii, bifidobacteriile, bacilii, etc.) este deosebit de importanta. Infectiile intestinale pot provoca pana si depresie si schizofrenie. Da, ai citit bine.

6. Stii cat de important este sa mananci o hrana curata potrivita pentru tipul tau metabolic? Hrana noastra poate activa anumite predispozitii genetice si poate modifica expresia noastra genetica. De aceea, este important sa renuntam la orice aliment procesat; pe cat posibil, hrana sa fie procurata din surse recomandate, naturale. Mai ales uleiul! Nimeni nu se poate recupera dintr-o suferinta cronica, nici nu se poate detoxifia daca nu face o schimbare de ulei. Uleiurile hidrogenate sunt un mare dusman al sanatatii (cum ar fi uleiul rafinat de floarea soarelui). Ele se transforma in acizi grasi trans care intra in compozitia membranelor celulare, desi nu este locul lor acolo. Practic, corpul se reface cu produse toxice, astfel, in locul acizilor grasi sanatosi care trebuie sa alcatuiasca membrana celulara, se vor infiltra cei trans, afectand grav biochimia celulara si comunicarea intercelulara. In corpul nostru, toate celulele comunica prin semnale electrice, transmitand mesaje una celeilalte. Aceasta simfonie a fost perfect orchestrata pe o anumita biochimie implementata de Dumnezeu. Daca individul consuma uleiuri hidrogenate, corpul le va folosi pe acelea pentru regenerare, afectand si compromitand intreaga retea "intranet" de celule din corp si comunicarea dintre acestea, de asemenea afectand procesul de epurare al celulei si de hranire. Este important sa se consume grasimi din uleiuri presate la rece extravirgine (ulei de masline, de cocos, de in, etc.). Fosfatidilcolina este de asemenea o grasime extrem de importanta pentru vindecare (lecitina obtinuta din surse nemodificate genetic contine substanta anterior mentionata). Sarea este extrem de important sa o procuri de la o mina, sau sa fie naturala, sare de mare sau de himalaya. Sarea din comert este iodata, spoliata de minerale si tratata cu substante extrem de nocive. Nu contine nimic hranitor. Zaharul alb trebuie eliminat complet! Foloseste zahar din surse organice cum este rapadura, cel brut sau cel din flori de cocos. Evita plasticele! Ele emana incontinuu ftalati care nu se elimina din corp decat prin metode de detoxifiere specifice. Plasticele se gasesc in tesuturile noastre in cantitati mari si sunt una dintre cauzele declansarii cancerului. Foloseste sticla, nu mai congela alimente in plastic, congeleaza-le impachetate in hartie, de pilda. Elimina vasele de aluminiu si cupru! Gateste in vase de lut sau inox! Consuma o apa alcalina, filtrata (printr-un filtru Santevia, Berkley sau altele si mai bune). Cel putin 2 l pe zi.

Sunt multe aspecte de luat in considerare, inclusiv aspectul care se refera la intoleranta la gluten, de care foarte multi oameni sufera fara sa stie si care le da efectiv toata viata peste cap; Inclusiv aspectul care se refera la PIROLURIE (Piroluria este un deficit genetic de zinc si vitamina B6. Persoanele cu pirolurie ajung sa sufere de schizofrenie, tulburare bipolara si diverse alte afectiuni psihiatrice). Din pacate, spitalele de psihiatrie sunt pline de oameni care sufera de pirolurie, oameni care daca si-ar suplimenta dieta cu zinc si vitamina B6 ar fi alti oameni.

7. Sa iti vindeci intregul tract digestiv, de starea caruia depinde intreaga ta sanatate. Sindromul intestinului permeabil este o realitate zdrobitoare care intoarce lumea cu susul in jos pentru suferind. Si o multime de oameni sufera de asa ceva. Videcarea digestiva este CRUCIALA! La fel, trebuie sa scapi de biofilmul intestinal prin cateva curatari intestinale profunde. Consuma multe fibre precum taratele de psyllium, fa cure cu probiotice pentru echilibrarea MICROBIOMULUI intestinal.

8. Impamanteaza-te zilnic macar 15 minute (stai cu picioarele pe pamant pentru a te incarca cu electroni). Impamantarea (citeste mai multe despre conceptul de earthing/grounding, face minuni!) sprijina foarte mult echilibrarea intregului organism, are efecte antiinflamatorii, stimuleaza pozitiv microbiota intestinului, etc. Vizioneaza acest documentar despre impamantare: https://www.youtube.com/watch?v=44ddtR0XDVU
Vei ramane uimit de ce vei afla!

...
HRANA TA SA FIE MEDICAMENTUL TAU, spunea Hipocrate.
"Cerintele noastre nutritionale sunt dictate de catre individualitatea biochimica si genetica, nu de catre filozofii sau credinte personale." - William Wolcott
Suntem ceea ce mancam. In 7 ani de zile organismul se regenereaza cu alimentele pe care omul i le furnizeaza. Mananci hrana toxica, o sa devii toxic. Toxicitate = Boala; Carente = Boala.
...

Daca stii engleza iti recomand din tot sufletul sa citesti urmatoarele carti: Sherry Rogers: "Detoxify or die" si L. Ron Hubbard:"Clear body, clear mind", vei intelege mult mai multe lucruri decat as putea eu sa iti scriu.
Sper sa iti foloseasca aceste informatii si sa stii ca pe masura ce vei afla mai mult si vei citi mai mult, vei realiza ca este posibil sa iti revii si sa te vindeci de probleme de sanatate oricat de profunde si necunoscute ar parea, oricat de INCURABILE ar fi, indiferent ce iti spune orice doctor conventional. Trebuie doar sa iti schimbi viata, sa elimini deficientele, sa mananci corect si sa urmezi tratamentul natural potrivit nevoilor tale. Organismul, prin alimentatie sanatatoasa, suplimente si anume terapii, trebuie sa se elibereze gentil de toxine, virusi, paraziti, pesticide, metale grele si tot felul de alte substante sintetice nocive care pot afecta grav sistemul imun si chiar codul genetic, provocand afectiuni la care nu te-ai astepta NICIODATA.
Iti doresc mult succes si multa izbanda in aceasta calatorie de redobandire a sanatatii.
............................

CONCOMITENT cu mersul la medic, cere ajutor şi de la Dumnezeu, căci fără El, fără ajutorul Lui, NU te poţi vindeca niciodată.
- crede şi încrede-te în Dumnezeu.
- discută cu duhovnicul tău şi spovedeşte-te corect şi complet, folosind un îndreptar de spovedanie, şi împărtăşeşte-te, în cazul în care ţi se dă voie (Dacă nu ai un preot duhovnic, fă-ţi; nu ignora preotul, nu îl judeca; şi el este om, dacă a făcut sau face păcate, va răspunde în faţa lui Dumnezeu, nu în faţa ta; oricum ar fi, el are har şi este un slujitor al lui Dumnezeu, deci nu ezita să i te adresezi, căci el îşi săvârşeşte slujirea sa în Duhul Sfânt, iar Hristos prin preot în Duhul Sfânt îţi iartă ţie păcatele).
- mergi cât de des poţi la Sfânta Liturghie şi la Sfântul Maslu.
- roagă-te cât mai mult și cât mai des (rugăciunea, printre altele, îţi deschide uşile corecte şi te ajută să găseşti calea cea bună).
- fă cât mai multe fapte bune necondiţionate, faptele milei sufleteşti şi trupeşti (ajută-i pe cei neajutoraţi, învaţă-i pe cei neînvăţaţi, sfătuieşte-i pe cei nehotărâţi, mângâie-i pe cei întristaţi, iartă-i pe cei care îţi greşesc, roagă-te pentru duşmanii tăi şi pentru toţi oamenii, oferă de mâncare celor flămânzi, oferă apă celor setoşi; oferă haine celor goi, etc.) etc., dar fă acele fapte bune NECONDIȚIONAT (faptele bune necondiţionate sunt cele care izvorăsc din bunătate, din iubire şi din milă, nu din interes ascuns, frică, ruşine, obligaţie, compromis, mândrie, slavă deşartă, etc.).

Pentru sănătatea ta, ai face foarte bine dacă ai citi zilnic sau măcar ocazional următoarele:
Pravila Bogorodişnaia: o poţi descărca de aici: https://files.fm/f/sypw9bjr (pe site, dă click pe butonul download this file).
Canonul ortodox pentru sănătate: îl poţi descărca de aici: https://files.fm/f/xt22kzj4
Descarcă-le pe computerul tău, pune-le pe un stick şi mergi la un centru ca să le scoţi la imprimantă. Acolo ţi le va lega cu o spiră, ca să le poţi citi aşa cum ai citi o carte. Pentru mine, şi pravila şi canonul au făcut minuni. Dacă, spre exemplu, vei citi zilnic pravila Bogorodişnaia, nu vei regreta, vei trăi pe pielea ta puterea rugăciunii. Te rog să faci acest efort pentru binele tău.

Toate cele bune,
Mr. Nick
..........................................................................................................................................................................

POST SCRIPTUM: În atenția tuturor user-ilor Romedic:
▪ Eu NU prescriu nimănui suplimente sau medicamente, ci doar sugerez/recomand ca fapt divers, în mod informativ și orientativ, lăsând la latitudinea fiecărei persoane administrarea sau neadministrarea, în acord cu avizul medicului curant, nu altfel, nu din proprie iniţiativă, după ureche. Orice persoană care ia un supliment/medicament fără avizul unui medic, fără a avea reţetă/prescripţie medicală, ia acel supliment/medicament pe propria ei răspundere;
▪ Tratamentul vostru este condus de către medicul vostru curant, NU de către mine, eu NU SUNT MEDIC!
▪ Informaţiile prezentate de către mine în cadrul topicelor/postingurilor de pe acest forum nu constituie şi nici nu substituie un consult medical, un diagnostic şi o prescripţie medicală autorizată, ci constituie cel mult o sugestie pe care o puteţi pune în practică doar cu acordul medicului vostru curant, nu şi fără acel acord (dacă le veţi pune în practică fără acordul medicului curant, veţi face asta pe propria voastră răspundere);
▪ Recomandările/Sugestiile făcute de mine sunt orientative, ele nereprezentând un diagnostic care să poată suporta o prescripție medicală! (pentru a primi o schemă terapeutică individualizată, în vederea ameliorării sau tratării condiției medicale de care suferiți, vă rog să consultați medicul specialist);
▪ NU folosiți informațiile prezentate în mesajele postate de către mine pe acest forum, în scopul diagnosticării, a tratării unor probleme de sănătate sau a înlocuirii medicației prescrise de către personalul medical autorizat consultat de voi;
▪ NU vă administrați niciun medicament/supliment alimentar fără a primi acordul unui cadru medical, a unui farmacist, oricât de inofensiv vi s-ar părea (Un medicament nu este un produs ca oricare altul; utilizarea lui în terapeutică, deși benefică, nu este lipsită de pericol, fapt pentru care, înainte de a vă administra vreun medicament anume, aveți nevoie de examinare medicală, de diagnosticare și de prescripție, pentru a vă asigura măcar parţial că nu vă expuneţi la riscul major de a experimenta efecte adverse grave).
Mulțumesc pentru înțelegere!
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.