2 sarcini in acelasi timp(una normala si una ectopica)???

08-02-2011
camilla18ro
Nu este medic/terapeut
camilla18ro
buna ziua!
am fost la control pt ca imi intarziase menstruatia si doctorul mi-a spus ca sunt insarcinata, doar ca nu vede foarte bine si mi-a zis ca e posibil sa fiu in 2-3 saptamani. mi-a prescris acele medicamente pt intreruperea sarcinii si mi-a dat o trimitere la alt doctor. am fost in Viena la o clinica, acolo mi-a facut alc control si mi-a zis k e posibil sa am si o sarcina ectopica, dar ca nu e sigura. inainte sa iau acele pastile si-a dat niste foi sa citesc despre ele si acolo scria a nu se lua in caz de sarcina ectopica. am luat primele 3pastile si mi-a zis ca peste 2 izle tre sa mai iau inca 2. dupa ce am luat si acele 2 pastile in 3 ore trebuia sa inceapa sangerarea, dar doctora mi-a zis k fiind sarcina foarte mica e posibil sa trebuiasca sa mai iau inca 2 pastile.le-am luat si pe celelalte 2 si sangerarea nu a inceput. asta s-a intamplat pe 28.11.2010. Pe 30.11.2010, seara am inceput sa sangerez normal si urmatoarea zi am avut o sangerare abundenta, cu cheaguri mari de sange si dureri foarte mari. banuiesc ca asta a fost avortul. dupa 10 zile m-am dus la control si mi- iesit testul la urina pozitiv. mi-a luat sange si mi-a zis sa mai asteptam, poate e doar o alarma falsa.pr data de 15.12.2010 doctorul mi-a confirmat ca e o sarcina ectopica si m-a trimis de urgenta la spital pt anlize. la spital mi-a luat iar sange si dupa cateva zile m-au sunat sa vin iar la control. rezultatul a fost pozitiv si mi-a zis ca o sa-mi faca i injectie cu citostatice. pe 19.12.2010 mi-a facut injectia si pe 23 am fost la control si nivelul HCG-ului scazuse cu 50%.
Este posibil sa am o sarcina normala si una ectopica in acelasi timp? SI ce analize tre sa mai fac sa vad daca totul este ok, pt ca doctorul care mi-a facut injectia nu mi-a zis mare lucru.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns