52 ani si cancer de prostata

flutamida 2 cp/zi mi se pare intr-adevar putin. mai potrivit ar fi 3 pe zi, din moment ce flutamida are un timp de injumatatire relativ mic, respectiv de 5 pana la 8 ore. casodex e echivalent cu asta, la un singur comprimat pe zi.
cine v-a recomandar crioterapie si cum/unde ati facut ?

Precizez ca niciunul dintre noi nu a mai facut vre'un tratament hormonal post-interventie. Pur si simplu nu am mai luat nici'un medicament.
Criogenia nu stiu daca este cea mai fericita solutie !! Mai ales in cazurile de diseminare in prostata (chiar daca capsula prostatica nu este penetrata). Tratamentul radioterapeutic este 'sfant' si verificat in astfel de cazuri. Un doctor destept din orasul meu mi'a spus clar "Sa nu te gandesti la criogenie ptr ca nu sunt rezultate verificate si nici la operatie ptr ca este foarte urata !!". In aceasta situatie "Brahiterapia" mi'a ramas ca singura solutie. Este foarte posibil, in situatia pe care o descrieti dumneavoastra, ca sursa initiala sa nu fie prostata si atuci se discuta despre altceva !!. Am vazut persoane cu un psa=7 care de fapt aveau un banal adenom prostatic. Cum Dumnezeu sa fie deja diseminat la psa=2, 9. Cred ca este bine sa cereti parerea si la alti medici. Mergeti o fuga la Fundeni in Bucuresti si cereti o parere. Sunt acolo cativa medici care chiar judeca si care chiar il intruchipeaza pe Dumnezeu.
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 2ADK prostata
- 4s-a operat de prostata acum aproape o luna de zile
- 5operatia de prostata... Ce operatie este mai recomandata, cea clasica sau paroscopica?
- 0probleme cu prostata?
- 5prostata
- 2cancer de prostata
- 344Cancer prostata- metastaze coloana vertebrala
- 0urinarea frecventa, prostata
- 108cancer de prostata
- 4Adk de prostata
- 35tratament pentru cancerul de prostata
- 4Calcifiere usoara la prostata
- 5adenocarcinom de prostata
- 9S-a operat de prostata. Cancer?
- 1Probleme descoperite recent la rinichi si prostata!
- 0cancer malign prostata
- 3Probleme cu prostata
- 0Analize prostata
Mai multe informații despre: Cancerul de prostata Prostata