58 kg la 1.80 cm

22-05-2008
psihologul_black
Nu este medic/terapeut
psihologul_black
IDupa externare, mi s-a recomandat sa consum 3 litri de lichide zilnice, si cantarirea in fiecare dimineata. In urma a 2 saptamani cat timp am avut concediul medical, de la 70 kg, am ajuns la 58 kg. Din ce cauza in 2 saptamani am slabit atata? Sa fie oare cauza ca luam si iua 4 tablete de Prednison zilnic? Pofta de mancare prea am, deoarece manc de 4 ori pe zi, lichide consum si mai mult de 4 litri zilnice, chiar ajungeam si la 5 litri pe zi deoarece masor cat consum, si cat urinez. Ma poate ajuta cineva, sau sa-mi sn urma externarii de la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj, ideala in kg a fost de 70 kg si inaltimea de 1.80cm. Inainte cu 2 saptamani am fost internat la acelasi institut, deoarece in urma cu un an am facut transpant de rincihi care donator mi-a fost fratele, iar inainte de pasti, intr-o saptamana de zile, Creatinina de la 1.20 a crescut la 9.00. Am inceput sa fac cateva sedinta de dializa, iar in curs de 2 saptamani Creatinina a ajuns la 4.00 si Urea la 280, iar leucocitele sub 10000. Problema mea e alta.Ce ar trebui sa fac?
Mi-ar fi recomandabil daca as lua ceva proteine? sau vitamine? Proteine stiu ca nu am voie sa depasesc o anumita valoare, dar nici cele care au mult potasiu si calciu:(:(:(:( Ce sa fac, sau ce alimente cosistente, orice care ca sa-mi mentina greutatea la 65-70 kg?
Va multumesc.
1 comentarii
0
22-05-2008, ora 00:00
psihologul_black
Nu este medic/terapeut
psihologul_black
Azi dimineata la ora 07:25 min, am avut 58 kg, iar in seara asta, la ora 22:35 am avut 60 kg. Prednison trebuie sa i-au timp de 2 luni inca 4 tablete pe zi, iar in functie de rezultatul analizelor, cate 2 tablete pe zi. Din ce stiu si am si patit, daca mananc cu sare si i-au si prednison, ma umfla.
Adaugă un comentariu / răspuns