Ablatia nu s-a putut face, se mai poate face ceva? | Forumul Medical ROmedic

Ablatia nu s-a putut face, se mai poate face ceva?

08-10-2009
getamoise
Nu este medic/terapeut
getamoise
Am TPSV, am fost internata la municipal, DR SILISTE mi-a facut studiul si urma ablatia.Din pacate ablatia nu s-a putut face si toata viata voi lua medicamenta. ESTE CINEVA IN ACEASTA SITUATIE ?As vrea sa stiu ce urmeaza ca sa ma pregatesc sufleteste ca eu nu mai pot suporta crizele cu batai intre 260-300 pe minut, cu scadere de tensiune si durere in piept. La ultima criza salvarea a ajuns dupa 40 min de la apel si am crezut ca o sa mor.
5 comentarii
0
09-10-2009, ora 22:22
ANA GONZALES
Nu este medic/terapeut
ANA GONZALES
Geta, te sfatuiesc sa intri pe tematica din forum "ablatia" si sigur "armmdt" iti va raspunde la intrebarile tale si iti poate spune ce este mai bine sa faci.

Iti doresc multa sanatate si sa ai incredere in Dumnezeu !
0
20-10-2009, ora 12:32
schmitzy84
Nu este medic/terapeut
schmitzy84
Ati incercat la timisoara la medicul Dragos Cozma, la institutul de cardiologie??? eu mi-am facut ablatie la el...este un doctor foarte bun...si eu am 24 de ani si am facut 2 crize de tahicardie cu 220 pulsul...dar mi-am facut ablatie si trebuie sa am psihicul tare in continuare... Va doresc multa sanatate!!! si incercati la Timisora...
0
01-11-2009, ora 09:34
lady_eda
Nu este medic/terapeut
lady_eda
buna schmitzy84.am inteles ca ti-ai facut ablatie.cum a fost?ce ai simtit?si eu sunt diagnosticata cu tpsv si nu stiu ce sa fac.astept raspuns.sunt din timisoara.tu ce simptome ai avut la tpsv?doare ablatia?cat costa?
0
25-11-2009, ora 18:02
lbm
Nu este medic/terapeut
lbm
Getamoise,

Dece nu au reusit sa faca ablatia? Nu inteleg? Care sunt motivele? Daca ai timp scrie e rog.
0
26-11-2009, ora 12:59
getamoise
Nu este medic/terapeut
getamoise
Pentru Ibm
Ablatia nu s-a putut face deoarece circuitele care trebuiau arse erau intr-o camera unde se putea produce hemoragie in inima si atunci riscurile erau enorme.Puteam sa mor sau in cel mai fericit caz sa mi se puna stimulator.Doctorul mi-a spus ca nici acum si nici peste 10 ani ablatia nu se va putea face.Astept ca in primavara sa mai cer parerea si altui medic.Pana atunci nu sunt pregatita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul parodontal în perioada de aÈ™teptare pentru ablaÈ›ie ar putea reduce riscul de recurență a fibrilaÈ›iei atriale
  •