ac anti epstein bar vca igg
buna seara analiza ac anti epstein bar vca igg e 481 si nu stiu c inseamna mi se pare exagerat de marita.
2 comentarii
In general, analizele acestea trebuie interpretate in dinamica, in evolutie, deci aceasta analiza ar trebui repetata dupa circa 2 saptamani de la prima determinare. Intr-adevar, in valoare absoluta, pare crescuta, dar, dupa cum spuneam anterior, e foarte necesara o evaluare in dinamica. Probabil ati avut in antecedente o infectie (mononucleoza infectioasa) cu virusul Epstein-Barr; avand in vedere potentialul (relativ) ridicat de cronicizare a acestei infectii, cu posibilitatea aparitiei unor complicatii chiar severe, va recomand sa va adresati si unui medic de boli infectioase (infectionist), pentru un consult care, corelat cu rezultatul analizelor, va putea conduce la stabilirea conduitei de urmat in continuare.
buna seara.cmv igg e 91, 8... ma cam sperie aceste valori.o parte din medici au spus ca nu e o problema:)) mie nu prea imi vine a crede sunt si eu asistent medical... dar nu mi se pare tocmai bine.sunt cam speriata
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara