ac anti epstein bar vca igg

12-03-2015
negoita andreea
Nu este medic/terapeut
negoita andreea
buna seara analiza ac anti epstein bar vca igg e 481 si nu stiu c inseamna mi se pare exagerat de marita.
2 comentarii
0
13-03-2015, ora 13:22
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Identitate neconfirmată
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
In general, analizele acestea trebuie interpretate in dinamica, in evolutie, deci aceasta analiza ar trebui repetata dupa circa 2 saptamani de la prima determinare. Intr-adevar, in valoare absoluta, pare crescuta, dar, dupa cum spuneam anterior, e foarte necesara o evaluare in dinamica. Probabil ati avut in antecedente o infectie (mononucleoza infectioasa) cu virusul Epstein-Barr; avand in vedere potentialul (relativ) ridicat de cronicizare a acestei infectii, cu posibilitatea aparitiei unor complicatii chiar severe, va recomand sa va adresati si unui medic de boli infectioase (infectionist), pentru un consult care, corelat cu rezultatul analizelor, va putea conduce la stabilirea conduitei de urmat in continuare.
0
13-03-2015, ora 21:53
negoita andreea
Nu este medic/terapeut
negoita andreea
buna seara.cmv igg e 91, 8... ma cam sperie aceste valori.o parte din medici au spus ca nu e o problema:)) mie nu prea imi vine a crede sunt si eu asistent medical... dar nu mi se pare tocmai bine.sunt cam speriata
Adaugă un comentariu / răspuns